VIL HA SUSPENSJONEN OPPHEVET: Dersom Luis Suarez er enig med dem, ønsker den urugayanske spillerorganisasjonen å anke avgjørelsen om å suspendere Luis Suarez i ni internasjonale kamper etter Chiellini-bittet. Foto: AFP PHOTO/ YASUYOSHI CHIBA / DANIEL GARCIA
VIL HA SUSPENSJONEN OPPHEVET: Dersom Luis Suarez er enig med dem, ønsker den urugayanske spillerorganisasjonen å anke avgjørelsen om å suspendere Luis Suarez i ni internasjonale kamper etter Chiellini-bittet. Foto: AFP PHOTO/ YASUYOSHI CHIBA / DANIEL GARCIAVis mer

Vil ha Suarez-suspensjonen opphevet: - Han er uten tvil et offer

Den urugayanske spillerorganisasjonen.

(Dagbladet): Da Luis Suarez i fjor sommer falt for fristelsen og beit italienske Giorgio Chiellini i gruppespillkampen mellom Uruguay og Italia i VM.

Det ga ham en fire måneders utestengelse fra all fotball, samt en suspensjon på ni kamper i internasjonal fotball. Det vil si at Barcelona-spissen mister Copa America, det søramerikanske mesterskapet i fotball, i sommer.

Men nå øyner den urugayanske spillerorganisasjonen en mulighet for å få suspensjonen opphevet, som følge av arrestasjonene av de 14 mistenkte i Fifa-bråket. Det melder organisasjonen på Twitter, ifølge ESPN.

Dersom Luis Suarez er enig, vil de anke avgjørelsen.

- Han er uten tvil et offer for denne antatte korrupsjonen, skriver de.

- Hvis Luis Suarez er enig, kommer vi til å be om å få suspensjonen opphevet. Det fordi han er suspendert av et organ som er mistenkt for korrupsjon. Det spiller ingen rolle at klubbene har trukket tilbake klagene, det er på tide å samle seg og kjempe for rettferdighet.

Etter en lang suspensjon, gjorde Luis Suarez comeback akkurat i tide til El Clasico i fjor høst - der han faktisk fikk en plass i startoppstillingen. Siden den gang har han dannet en ustoppelig angrepstrio sammen med lagkameratene Lionel Messi og Neymar. Sammen har de tre scoret godt over 100 mål denne sesongen.