Vil ha Trond Olsen på landslaget: - Han har spisskompetanse

Glimt-treneren ikke i tvil.

I STORFORM: Bodø/Glimt-trener Jan Halvor Halvorsen mener at Trond Olsens form de siste månedene har vært så god at lynvingen nå er god nok for landslaget. Her jubler Olsen etter scoring mot Saprsborg 08 i august. Foto: Mats Torbergsen / NTB Scanpix
I STORFORM: Bodø/Glimt-trener Jan Halvor Halvorsen mener at Trond Olsens form de siste månedene har vært så god at lynvingen nå er god nok for landslaget. Her jubler Olsen etter scoring mot Saprsborg 08 i august. Foto: Mats Torbergsen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BODØ (Dagbladet): Sju år etter han fikk sin hittil eneste landskamp, mener Glimt-trener Jan Halvor Halvorsen at Trond Olsen nå kan vurderes for landslaget igjen.

EM-kandidat? Etter Glimts seier 2-1 mot Sandefjord søndag kveld, spurte Dagbladet om Halvorsen vil anbefale Olsen for en utvidet landslagstropp, for eksempel i forbindelse med de to siste EM-kvalifiseringskampene mot Malta og Italia neste måned.

Halvorsen svarte slik:

- Hvis Per Høgmo ringer, så kommer jeg til å skryte av Trond og anbefale at han prøves.

- I knallform Halvorsen grunngir kandidaturet slik:

- Trond Olsen er veldig god på det han er god på. Han har sånn sett en spisskompetanse som landslaget kan få bruk for i gitte situasjoner og kamper.

- Hva tenker du på?

- Alle vet jo om Trond Olsens hurtighet. Det jeg har sett i år, er at Trond er blitt enda flinkere til å starte stormløpene sine til rett tid. Han har god taiming, i tillegg til hurtigheten. I tillegg er han blitt en bedre avslutter. Han har stått bak enormt mange av våre sjanser i år, enten som tilrettelegger eller avslutter. I tillegg er han i knallform rent fysisk, sier Halvorsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.