- Vil ha Trond Sollied tilbake

TRONDHEIM (Dagbladet): Nils Arne Eggen ser gjerne at hans «trenervikar» fra 1998, Trond Sollied, returnerer til Lerkendal.

Sportsdirektør Rune Bratseth bekrefter overfor Dagbladet at hvem som skal erstatte Eggen er et løpende tema på brakka. I dag er Ola By Rise assitenttrener og kronprins. Men både Eggen og Bratseth nevner minst like ofte Knut Thorbjørn Eggen, Jan Halvor Halvorsen og ikke minst Trond Sollied som RBK-ere de gjerne ser tilbake på Lerkendal.

- Han Trond (Sollied) hører hjemme her. Men det er jo ikke sikkert at han vil tilbake sjøl. Jeg kan forsikre deg at trenerlønningene i RBK ikke er i det europeiske toppsjiktet, sier Eggen.

Og Trond Sollied, på ferie i Oslo, er ikke fremmed for å returnere raskt til Lerkendal.

- En av styrkene mine er at jeg er åpen for alt. Jeg utelukker ingenting. RBK vet jo hvor jeg er. De kan bare ringe hvis det skulle bli en aktuell problemstilling, sier Sollied til Dagbladet.

For ham vil det ikke være noen nedtur å komme tilbake til RBK, klubben han trente med stor suksess i 1998.

- Jeg har vært i Trondheim i 15 år, og føler stor tilhørighet til klubben. Status er ikke viktig for meg, jeg er bare opptatt av å vinne. I Norge er jo RBK sammen med landslaget det høyeste man kommer på trenerstigen.