Vil ha United til Norway Cup

Frode Kyvåg håper på Solskjær til sommeren.

Norway Cup-general Frode Kyvåg ønsker seg Manchester United mot enten Vålerenga eller Rosenborg i en fotballfestival i forbindelse med cupen neste år.

- Vi har en positiv dialog med Manchester United. Vi hadde dem på besøk både i 2000 og 2002, og laget var i realiteten klar også i fjor. Da var det mesterligakvalifiseringen til Vålerenga som ødela, for Ullevaal var ledig bare en dag den uken, sier Frode Kyvåg til fotballtips.no.

Han forteller at forholdet til den engelske toppklubben er usedvanlig bra, men vet av erfaring at ting aldri blir spikret før til våren.

- Vi har hatt topplag som Lyon, Bayern München og Liverpool på besøk, men ingenting kan måle seg med populariteten til United, og nå har vi et godt håp om besøk fra engelskmennene til sommeren, sier Kyvåg.

Han forteller at det ikke er lagt opp til så mye nytt i neste års Norway Cup-turneringen.

- Vi skal fortsette å dyrke det vi er gode på. Norway Cup er først og fremst mangfold med fotball, tivoli, bading, lek og sosialt fellesskap i skjønn forening, sier Frode Kyvåg.

(NTB)

TIL OSLO TIL SOMMEREN? Ole Gunnar Solskjær scoret sist Manchester United besøkte Norway Cup i 2002. Nå håper Cup-general Frode Kyvåg at det samme kan skje til sommeren. Foto: Scanpix
TIL OSLO TIL SOMMEREN? Ole Gunnar Solskjær scoret sist Manchester United besøkte Norway Cup i 2002. Nå håper Cup-general Frode Kyvåg at det samme kan skje til sommeren. Foto: Scanpix Vis mer
Vil ha United til Norway Cup