Vil helst at Lyn rykker ned to divisjoner

Bastionen tror det er en fordel.

KLAR FOR 2. DIVISJON: Bastionen-talsmann sier til Dagbladet at han tror det er en fordel om Lyn mister lisensen og må starte på nytt i 2. divisjon.Foto: Bjørn Langsem
KLAR FOR 2. DIVISJON: Bastionen-talsmann sier til Dagbladet at han tror det er en fordel om Lyn mister lisensen og må starte på nytt i 2. divisjon.Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| I dag bestemmer Lyn-styret om de kan drifte klubben til sesongslutt, eller om de må slå seg konkurs. Alt tydet i går kveld på at de lander på en mellomløsning - fortsatt drift ut sesongen - med hjelp fra andre deler av fotball-Norge.

- Vi jobber med en tre-fire personer eller grupper som ikke er interessert i å redde Lyn, men som vil sørge for at tippeligasesongen reddes. Da kan vi holde det gående til etter Lyn-Fredrikstad 1. november, sier Lyn-direktør Erik Langerud til Dagbladet.

Lisensfrist i morgen Men allerede i morgen må Lyn søke om den nye elitelisensen, der klubbene vurderes økonomisk fortløpende, i motsetning til en gang i året tidligere. Ryker lisensen, må Lyn ned i 2. divisjon - forutsatt at de ikke går konkurs før neste sesong.Det kan bare være en fordel, mener Lyn-supporterne i Bastionen.

- Jeg tror det er en fordel for Lyn å begynne på nytt i 2. divisjon, sier supportergruppas talsmann Øystein Kvam til Dagbladet.Både fordi det kan være en vekker og fordi det vil gi klubben mulighet til å bygge opp driften på en økonomisk sunn måte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer