Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vil hente Cisse tilbake

Etter ønske fra spillerne.

Djibril Cisse fikk ødelagt VM da han brakk benet i oppkjøringskampen mot Kina onsdag. Nå vil han likevel reise tilbake til Tyskland for å støtte sine franske lagkamerater.

En talsmann for det franske laget opplyste at det var spillerne i troppen som ønsket Cisse tilbake, og landslagssjef Raymond Domenech skal ha stilt seg bak forslaget.

– Det har vært tema, men ingenting er i boks enda, sa talsmann Yann Le Guillard lørdag.

Prosjektet for hente Cisse tilbake vil trolig påvirkes av hva slags behandling Liverpool-spilleren er avhengig av å få. (ANB-AP)

<B>UHELDIG:</B> Djibril Cisse skriker ut sin smerte etter å ha brukket beinet i den siste oppkjøringskampen før VM. Nå vil de andre spillerne hente ham tilbake i troppen likevel.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling