ØNSKET: Crystal Palace ønsker seg Liverpool-stopperen Mamadou Sakho på fast basis, men steiler på summen Anfield-laget ønsker seg.
 Foto:&nbsp;<span style="background-color: inherit;">Jon Super/SilverHub/REX/Shutterstock&nbsp;</span>
ØNSKET: Crystal Palace ønsker seg Liverpool-stopperen Mamadou Sakho på fast basis, men steiler på summen Anfield-laget ønsker seg. Foto: Jon Super/SilverHub/REX/Shutterstock Vis mer

Premier League:

Vil hente Liverpool-stopper, men steiler av prislappen

Palace ønsker Mamadou Sakho.

Crystal Palace ønsker seg Liverpool-stopperen Mamadou Sakho på fast basis, men steiler på summen Anfield-laget ønsker seg.

Ifølge Daily Mail ønsker Palace å kjøpe fri den innleide franskmannen. Problemet er at Liverpool ønsker hele 30 millioner pund for stopperen. 27-åringen har havnet helt i kulden i Liverpool.

– En overgangssum må passe både for oss og Liverpool, sier Palace-styreleder Steve Parish.

– Jeg er helt sikker på at det blir forhandlinger om summen. Vi håper selvfølgelig det lar seg løse, sier Palace-toppen videre.

Palace hentet inn Sakho på lån i januar. Han hjalp London-laget til å holde nullen i fire kamper og fem seirer på åtte kamper før en kneskade satte en stopper for mer spill denne sesongen.

– Han er en veldig god spiller, og jeg tror han liker å være hos oss. Vi liker ham. La oss håpe vi kan gjøre dette, sier Parish om en permanent overgang.

– Du kan ikke lure noen ved å si at han ikke utgjorde en stor forskjell (for oss), innrømmer Parish.

Palace berget plassen i Premier League med seieren mot Hull sist helg.

(NTB)