Vil hente norsk keeperhelt til Hviterussland

Haugen-agent med tre konkrete tilbud.

SLÅTT UT AV VERDENSMESTERNE: Lars Haugen sto som en vegg i store deler av VM, men måtte se finnene score fire ganger i kvartfinalen. Foto: EPA/PETER HUDEC
SLÅTT UT AV VERDENSMESTERNE: Lars Haugen sto som en vegg i store deler av VM, men måtte se finnene score fire ganger i kvartfinalen. Foto: EPA/PETER HUDEC Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

• Vraket av M/S og Lørenskog: Derfor snudde de ryggen til Norges keeperhelt

Lars Haugens innsats i ishockey-VM har ført til stor interesse fra utlandet. Målvakten har allerede fått et konkret tilbud fra KHL-klubben Dinamo Minsk, skriver NRK.

Haugen ble vraket av Lørenskog før forrige sesong og lånt ut til Manglerud/Star. Men etter at burvokteren hjalp Norge til kvartfinale i VM, har interessen skutt i været.

- Han har gjort et bra inntrykk i VM. Mesterskapet har åpnet et stort vindu for ham. Jeg er helt overbevist om at en proffkontrakt er like om hjørnet, sier Haugens agent Erik Ryman til NRK.

Den hviterussiske KHL-klubben Dinamo Minsk har allerede kommet med et konkret tilbud til nordmannen. I tillegg er to svenske eliteserieklubber meget interesserte i Haugen, ifølge Ryman.

Agenten beskriver KHL-tilbudet som svært interessant. Han mener det er bra for Haugens utvikling å komme til en klubb på et høyere nivå.

- Jeg tror Lars ønsker å spille i en så bra liga og få trene på et slikt nivå hver dag. I tillegg er det interesse fra svenske eliteserieklubber som har en god keepertrening der man må være profesjonell sju dager i uken, sier Ryman.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer