Vil hente Van Nistelrooy til Blackburn

Big Sam på spissjakt.

ØNSKET: Ruud Van Nistelrooy er ønsket av både Tottenham og Blackburn. Så gjenstår det å se om 32-åringen er klar for en retur til Premier Leauge. Foto: Miguel Angel Morenatti / AP.
ØNSKET: Ruud Van Nistelrooy er ønsket av både Tottenham og Blackburn. Så gjenstår det å se om 32-åringen er klar for en retur til Premier Leauge. Foto: Miguel Angel Morenatti / AP.Vis mer

|||(Dagbladet.no): Etter å ha solgt Roque Santa Cruz til Manchester City tidligere i måneden, ser Blackburn-manager Sam Allardyce etter aktivt etter en erstatter for paraguayaneren.

Nå har Big Sam vendt nesa mot Real Madrid-spiss Ruud Van Nistelrooy.

- Det er ingen tvil om at det interesserer meg. Det ville vært et stort kupp om vi fikk det til, sier Allardyce til Daily Telegraph.

Nederlenderen noterte seg for 150 mål på 219 kamper i Manchester United.

Etter overgangen til Madrid i 2006, har spissen vært mer eller mindre fast i den spanske hovedstaden.

Men som alle andre har Allardyce fått med seg Real Madrids massive spillerkjøp denne sesongen.

Og da må noen nødvendigvis forlate.

- Lønna han har i Real Madrid ville nok vært uspiselig for oss, men hvis han vil spille i England igjen, og gå ned litt i lønn, da er vi veldig interesserte, sier han.

Blackburn-sjefen viser til hvordan han som Bolton-sjef greide å lokke spillere de fleste trodde var uaktuelle for den lille klubben.

- Hvem skulle trodd at Bolton ville få Nicolas Anelka? Ingen gjorde det, men jeg gikk ut og hentet ham. Det var det samme med Okocha, Djorkaeff og Hierro.

- Det ville vært fint å gjøre det med en Van Nistelrooy til Blackburn, sier han.

Daily Telegraph skriver at Sam Allardyce får konkurranse om Van Nistelrooy.

Ifølge avisa er også Tottenham-sjef Harry Redknapp interessert i 32-åringen, som er i opptrening etter en leddbåndsskade han pådro seg i november i fjor.

PÅ SPISSJAKT: Sam Allardyce innrømmer at Van Nistelrooy hadde vært et scoop. Foto: Darren Staples / REUTERS.
PÅ SPISSJAKT: Sam Allardyce innrømmer at Van Nistelrooy hadde vært et scoop. Foto: Darren Staples / REUTERS. Vis mer