Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vil hente Vidar Ørn Kjartansson. Til Malmø

Uavklart situasjon i den kinesiske klubben.

TIL SVERIGE? Vidar Ørn Kjartansson kan returnere fra kinesisk fotball, men det blir neppe Oslo og Vålerenga som er destinasjonen.Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
TIL SVERIGE? Vidar Ørn Kjartansson kan returnere fra kinesisk fotball, men det blir neppe Oslo og Vålerenga som er destinasjonen.Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer

(Dagbladet): Han kom fra den islandske klubben Fylkir tok Tippeligaen med storm. Etter én sesong og 25 scorede mål, tok Vidar Ørn Kjartansson farvel med Vålerenga etter sesongen 2014.

Da ble han den mestscorende spisse i vår øverste liga siden Sigurd Rushfeldt herjet som verst på nittitallet. Vålerenga solgte ham til kinesiske Jiangsu Sainty for tjue millioner kroner.  

Med ni mål på 28 ligakamper og en situasjon som agenten hans beskriver som «uklar», er han ifølge Expressen klar for en retur til skandinavisk fotball. 

Den svenske avisa mener nemlig å vite at Malmø skal ha lagt de nødvendige pengene på bordet for å sikre seg den målfarlige islendingen som ifølge nettstedet Transfermarkt har falt i verdi siden overgangen fra Vålerenga. 

Men det er ikke bare Malmø som er interessert i å hente Kjartansson tilbake til skandinavisk fotball. Agent Olafur Gardarsson er det flere klubber som er interessert i ham. 

Ifølge Expressen er det først og fremst klubber i Danmark, men at Kjartansson får en snarlig retur fra Kina virker nå ganske klart. 

- Vi få se hva som skjer. Det er ikke så mye mer å si akkurat nå, sier Gardarsson til Expressen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media