Vil hiv-smitte Solskjær

En mann presser United-manager Alex Ferguson for penger og truer med å hiv-smitte Ole Gunnar Solskjær og resten av klubbens spillere.

Ferguson og Manchester United har for tida mer å tenke på enn kun det sportslige. Klubben har mottatt to brev, og det første trusselbrevet ble sendt til Alex Ferguson i fjor, skriver Aftenposten.

«Ti millioner pund må betales i amerikanske dollar og sendes til denne adressen. Om dere ikke etterfølger kravet, kommer deres spillere til å bli smittet med hiv-viruset. Dette er et direkte krav som må tas på alvor. Jeg kommer til å sette en annonse i Chicago Herald, som dere må svare på umiddelbart. Videre instruksjoner vil følge,» skriver den mystiske mannen.

Nervøs Beckham

United kontaktet politiet, og la saken bort. Det fikk utpresseren til å se rødt. Fem måneder etter sendte han derfor et nytt brev med følgende melding:

«Dere har gjort en feil, og nå for dere betale for det. To av spillerne er allerede blitt smittet, og flere vil følge.»

London-klubben Fulham har også mottatt liknende trusler og Scotland Yard ser alvorlig på saken og jager nå utpresseren. Flere av Fulham-spillerne tok en hiv-test med en gang de fikk vite om brevene.

Ifølge en United-kilde avisa Sunday People har snakket med, føler landslagskaptein David Beckham seg spesielt utsatt.

PS! Søndag kom det fram at terrormistenkte Osama bin Laden hadde planer om et attentat mot det engelske landslaget under VM i Frankrike i 1998.

TRUES: Spillerne i Manchester United trues av en mystisk mann. Her er Ole Gunnar Solskjær sammen med Ruud Van Nistelrooy og David Beckham.