Vil hjem til Norge

Spania-proffen André Schei Lindbæk (26) håper å stå på mange norske ønskelister når overgangsvinduet i Norge åpner igjen 1. juli.

Oppholdet i 2. divisjonsklubben Las Palmas har nemlig vært alt annet enn lykkelig etter at han forlot Viking og tok med seg familien til Kanariøyene i starten av mars:

Schei Lindbæk ble kjøpt inn for å skyte klubben til fornyet kontrakt i den nest øverste ligaen, men har ikke fått tillit fra start i en eneste kamp.

Nytteløst

- Det meste jeg har fått er 25 minutter i en kamp. Det er nytteløst å få vist hva man kan når man ikke får mer tillit. Ekstra ille er det når laget i tillegg gjør det dårlig sportslig, sier André Schei Lindbæk til Dagbladet.

Fire serierunder før slutt ligger Las Palmas på direkte nedrykk - fem poeng unna sikker plass. Om det blir nedrykk til Segunda B (det tredje øverste nivået) er Schei Lindbæk åpen for Norge.

- Klubben har bare vunnet tre kamper i år. Om vi skal berge plassen tror jeg vi må vinne alle de fire siste. Det ser ikke lyst ut. Men så har det vært fullt kaos her nede, også. I løpet av 12 dager hadde vi fire forskjellige trenere. Det fortjener vel en plass i Guinness Rekordbok, sier Schei Lindbæk.

Han er overbevist om at han er ferdig i klubben den dagen nedrykket er klart.

- Da flytter vi nok hjem for godt. Det er slitsomt å flytte på seg hele tiden, og kona har termin i september. Da blir vi en familie på fem, og det er på tide å skaffe seg et fast tilholdssted.