Solskjær:

- Vil ikke bruke det som unnskyldning

Manchester United har ikke hatt det enkelt den siste perioden. Ole Gunnar Solskjær vil likevel ikke bruke det som har skjedd utenfor banen som en unnskyldning.

OLD TRAFFORD: Det ble amper stemning i forkant av oppgjøret mellom Liverpool og Manchester United søndag 2. mai. Video: Twitter Vis mer
Publisert

Protestene 2. mai fikk stor oppmerksomhet. Da klarte noen hundre tilhengere å ta seg inn på Old Trafford, og storkampen mot Liverpool ble utsatt.

Det ble etterfulgt av to nederlag mot Liverpool og Leicester City i løpet av 50 timer.

Det tette kampprogrammet kombinert med det som har skjedd utenfor banen som følge av misfornøyde fans kan ha påvirket Manchester United-spillerne.

- Jeg ønsket ikke å bruke det som en unnskyldning. Vi tapte de to kampene, men det er helt sikkert en grunn til prestasjonene og resultatene vi hadde, fortalte Ole Gunnar Solskjær blant annet på en pressekonferanse mandag.

Han peker blant annet på at det har vært umulig å levere på sitt beste med det dette kampprogrammet.

- Aldri hyggelig

Nordmannen har ikke vært noen stor tilhenger av den siste perioden, hvor fansen har vist sin misnøye.

- Det er aldri hyggelig å se en klubb som ikke er samlet, fansen og laget. Så vi håper at tirsdagen blir en positiv dag, og at vi tar steg i riktig retning, sier Solskjær.

Nordmannen har tatt grep for å få tilbake gløden til spillerne.

- Den siste tiden har tappet på kreftene og sesongen har vært lang nok, derfor ga jeg dem to dager fri. I morges sprudlet laget og vi gleder oss til slutten av sesongen.

KAOS: En halvtime før kampstart mellom Manchester United og Liverpool var det store protester utenfor Old Trafford. VIDEO: KameraOne REPORTER: Vegard Krüger Vis mer

- Velkommen tilbake

Tirsdag kveld tar Ole Gunnar Solskjærs Manchester United imot Fulham. Det blir også sesongens første kamp med fans til stede på Old Trafford.

Det kan fort bli en faktor hvis Manchester United skal avslutte sesongen med stil.

Det betyr at 10.000 heldige fansen får oppleve kampen fra tribunen. Vi må helt tilbake til 8. mars 2020 for å finne forrige gang nordmannen ledet en kamp med fans på tribunen.

- Vi har ventet lenge på å ønske fansen velkommen tilbake. Jeg tror fansen vil gi kampen et ekstra løft, sier han og fortsetter:

- Jeg tror stemningen i en enhver klubb og forholdet mellom et lag og fansen er avgjørende for hva som skjer på banen. Vi er alle mennesker.

Manchester United går mot en god sesong i Premier League og har sikret seg finaleplass i Europa League, men Solskjær mener laget har noen mangler.

- Denne sesongen har vi utviklet oss som et team, men vi er ikke der vi vil være. Vi vet at vi har noen mangler som en gruppe.

Hvis det blir seier i hjemmekampen mot nedrykksklare Fulham sikrer Manchester United andreplassen på tabellen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer