FASTLÅST: Arsenal har utelukket et salg av klubbkaptein Cesc Fabregas (t.h.), til Barcelonas fortvilelse. Slik situasjonen er nå, kommer ikke 23-åringen nærmere å ikle seg moderklubbens drakt enn da han fikk den tredd over hodet av Gerard Piqué og Carles Puyol under feiringen av Spanias VM-gull for to uker siden.Foto: SCANPIX
FASTLÅST: Arsenal har utelukket et salg av klubbkaptein Cesc Fabregas (t.h.), til Barcelonas fortvilelse. Slik situasjonen er nå, kommer ikke 23-åringen nærmere å ikle seg moderklubbens drakt enn da han fikk den tredd over hodet av Gerard Piqué og Carles Puyol under feiringen av Spanias VM-gull for to uker siden.Foto: SCANPIXVis mer

- Vil ikke forhandle med oss om Cesc

Barcelona klager over Arsenals motvilje.

|||(Dagbladet): Det finnes snart ikke en eneste spiller eller ansatt i Barcelona som ikke har uttalt seg om hvor sterkt ønsket Cesc Fabregas er på Camp Nou kommende sesong.

Sistemann i rekken av taletrengte katalanere, er talsmann for klubbens styre, Toni Freixa, som uttrykker sin misnøye over Arsenals motvilje til å sette seg ved forhandlingsbordet.

- Arsenal vil ikke sette seg ned og forhandle med oss, klager Freixa, ifølge Sky Sports.

- Det handler ikke om Cesc sine ønsker eller våre ønsker. De vil simpelthen ikke høre på oss, fortsetter han.

London-klubben har i motsetning til Barcelona motstått fristelsen å føre forhandlinger gjennom media, men manager Arsene Wenger har gitt klart og tydelig uttrykk for at klubbkapteinen ikke er til salgs.

Fabregas er viden anerkjent som en av de beste midtbanespillerne i verden, og i en alder av 23 år, og med fem år igjen av kontrakten, hjelper det trolig fint lite at moderklubben gjerne vil hente ham tilbake til Spania dersom Arsenal ikke er interessert i å selge.

Et angivelig bud på rundt 35 millioner euro (cirka 280 millioner kroner) var iallfall for lite til å bli tatt alvorlig på Emirates Stadium.

Parallelt med jakten på Fabregas, er de regjernede spanske seriemesterene på jakt etter en mer defensivt anlagt midtbanespiller etter at Yaya Touré forsvant til Manchester City.

- Den sportslige ledelsen jobber hardt med dette, bekrefter Freixa.