Vil ikke friskmelde United

Cristiano Ronaldo gjorde som han pleier: steg til værs og headet inn et Champions League. Et mål som kan redde jobben til Solskjær, men ekspertene vil ikke friskmelde Manchester United.

FORNØYD: Ole Gunnar Solskjær var tydelig fornøyd med stjernespilleren sin etter kampen. Foto: AP
FORNØYD: Ole Gunnar Solskjær var tydelig fornøyd med stjernespilleren sin etter kampen. Foto: AP Vis mer
Publisert

Kontrasten var enorm fra første og andre omgang for Manchester United. Til pause lå Solskjærs menn under 2-0 og var sist i gruppa. Så snudde alt i den andre omgangen.

Vinnermålet ble selvfølgelig scoret av Cristiano Ronaldo.

- Mr. Champions League. Det der er klassisk Cristiano Ronaldo, han snur det håpløse, utbrøt Øyvind Alsaker da Ronaldo stanget inn 3-2 scoringen.

Etter kampslutt konkluderte samme mann:

- Cristiano Ronaldo redder Manchester United i kveld og redder langt på vei Ole Gunnar Solskjær.

Irettesatte reporter

For den norske manageren har mildt sagt vært under press de siste ukene og etter helgens tap mot Leicester var det siste han trengte et nytt tap.

Og etter kampen fikk han spørsmål om presset han har vært under.

- Jeg takler det fint, sa Solskjær til BT Sport.

Så spurte reporteren om spillerne spilte for han. Da svarte nordmannen kontant:

- Ikke prøv deg. Da viser du spillerne manglende respekt. De spilte for Manchester United! Jeg sa til dem at de er de heldigste i verden, både startelleveren og innbytterne, som får spille for denne klubben. Det er så mange millioner som ønsker det, sa han.

JUBLER: Ronaldo og Harry Maguire. jubler etter 3-2-scoringen. Foto: AP
JUBLER: Ronaldo og Harry Maguire. jubler etter 3-2-scoringen. Foto: AP Vis mer

- Ikke friskmeldt

Men ekspertene vil imidlertid ikke friskmelde Manchester United etter den dramatiske seieren.

- De møter et reservepreget Atalanta. En seier her er minstemålet. Det er måten det skjer på som gjør det til en magisk kamp, men det er ingen grunn til å friskmelde United etter dette, sier TV 2-ekspert Simen Stamsø Møller etter kampen.

For United har nå gått tolv kamper på rad uten å holde nullen på hjemmebane og det var ikke langt unna at alle tre poengene røk i dag.

- Det er altfor mange kamper der de har perioder hvor de er dårligere enn motstanderen. Den første omgangen i dag var ikke i nærheten, sa Stamsø Møller.

VÆRSJOKK: José Mourinho og AS Roma ble møtt av skikkelig ruskevær i Bodø i forkant av oppgjøret mot Bodø/Glimt i UEFA Conference League. På Dagbladets spørsmål om været, gjorde den legendariske manageren dette. Vis mer

Solskjær var på sin side uenig i det.

- Jeg syntes vi spilte godt i den første omgangen. De scorer to mål på to sjanser, sa Solskjær i intervjuet etter kampen.

Fotballskribent i Independent, Thomas Delaney, mener at United har blitt et show det er vanskelig å se bort fra, men at det også er en del av problemet.

- Det utrolige comebacket vil være overskriften - men det begynner faktisk å bli problemet. De kan ikke fortsette å ha for mange av disse kveldene. United jakter stadig på problemene som er forbundet med strukturen, og de må alltid hente igjen ledelsene. Det betyr at manuset ofte er likt, men «showet» er umulig å ta øynene av, avsluttet han sin spalte etter kampen med.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer