Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vil ikke ha Beckham

Champions League-finalist AC Milan ser ingen grunn til å kjøpe David Beckham fra Manchester United.

 • Følg Milan - Juventus direkte på Dagbladet.no kl. 20.45 i kveld

  Ryktene om et klubbskifte for England-kapteinen har gått lenge, med Real Madrid, Inter og AC Milan som favoritter til å kjøpe 28-åringen for omlag 380 mill. kroner.

  Nå kan Milan strykes av lista. For trener Carlo Ancelotti har ingen planer om å forsterke laget som spiller finale mot Juventus i kveld.

  - AC trenger ikke å bli forsterket. Selvfølgelig er vi interessert i spillere, men Milan skal bruke det samme laget neste sesong som i år, sier Ancelotti ifølge The Sun.

  Milan-midtbanespiller Rui Costa sa i går at Beckham burde prøve fotballivet i Serie A. Det blir ikke på hans lag.

  - Vi har så mange spillere som er ypperlige teknisk. Jeg tror dette laget skal beholdes i samme form og oppbygning. Den nye syklusen for laget har allerede startet, dette er den første sesongen med mye endringer, sier treneren.

  Så spørs det om også Real Madrid føler laget er godt nok foran neste sesong. Offentlig har spanjolene utelukket at Beckham spiller i helhvitt til høsten.

  Men det har ikke stoppet ryktene.

  (Dagbladet.no)

<B>SKUFFELSE?</B> David Beckham brakk et bein i handa mot Sør-Afrika torsdag. I dag sier Milan at de ikke vil kjøpe England-kapteinen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media