Vil ikke ha Beckham

Manchester United avslår.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
 • Vil tilbake til Manchester United

  (Dagbladet.no): David Beckham tilbake på Old Trafford? Mange Manchester United-supportere mimret villig vekk etter meldingen fra The Sun i dag tidlig.

  Real Madrid-spilleren stilte ifølge avisa krav om manager Alex Fergusons avgang før det ble aktuelt med en retur til klubben som solgte ham i fjor sommer.

  Nå har Beckham fått svar fra Manchester United.

  Absolutt ingen interesse


  Det er den vanligvis velinformerte lokalavisa Manchester Evening News som formidler et kraftig og kontant avslag i ettermiddag.

  - Vi har absolutt ingen interesse av det, er meldingen avisa siterer klubben på.

  Beckham forlot United etter at han havnet på kant med manager Ferguson, som blant annet sparket en fotballstøvel i ansiktet på England-kapteinen etter et nederlag.

  Hos Real overbeviste Beckham i starten, før hele laget har opplevd en voldsom formsvikt de siste månedene. Nå står de spanske gigantene i fare for å avslutte sesongen uten et eneste trofé.

  Vil flytte hjem til kona


  Samtidig er Beckhams privatliv blitt brettet ut på verdensbasis, med flere kvinner som påstår de er hans hemmelige elskerinner.

  Ifølge engelske aviser vurderer Beckham sterkt å flytte hjem til kona Victoria i Storbritannia. Og der står styrtrike Chelsea med åpne armer.

  For Manchester United setter tydeligvis større pris på sir Alex enn sin tidligere storspiller.

KLASSISK BECKHAM:</B> Real-fansen har ikke fått se slike frispark havne i mål i Spania. Nå varsler United at det heller ikke blir comeback for Beckham i United.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer