- Vil ikke ha noe mer med ham å gjøre

Total isfront mellom Boateng-brødrene etter Ballack-taklingen.

ISFRONT: Jerome Boateng, her på vei til VM med Tysklands tropp, vil ikke ha mer med broren Kevin-Prince å gjøre. Fotballbrødrene er VM-klare for hver sin nasjon. Foto: Alex Grimm/SCANPIX/Reuters
ISFRONT: Jerome Boateng, her på vei til VM med Tysklands tropp, vil ikke ha mer med broren Kevin-Prince å gjøre. Fotballbrødrene er VM-klare for hver sin nasjon. Foto: Alex Grimm/SCANPIX/Reuters Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

||| Fotballbrødrene Jerome og Kevin-Prince Boateng, som er VM-klare for hvert sitt lag, er ikke lenger på talefot.

Bakgrunnen er Portsmouth-spiller Kevin-Prince Boatengs stygge takling i FA-cupfinalen som skadet Michael Ballack og kostet Tysklands landslagskaptein VM-sluttspillet.

- Kevin mente at jeg burde støttet ham og kritisert Ballack. Han likte ikke at jeg uttalte at han fortjente rødt kort, sier Jerome til Hamburger Morgenpost.

- Han sa at heretter går vi atskilte veier, og jeg svarte at det har vi gjort en god stund allerede. Jeg vil ikke ha noe mer med ham å gjøre.

Jerome er i Tysklands VM-tropp. Halvbroren Kevin-Prince spilte i sin tid aldersbestemte landskamper for Tyskland, men i VM spiller han for Ghana.

Selv om brødrene vil gå hver sin vei, møtes de 23. juni. Da spiller Tyskland mot Ghana i siste gruppekamp.

(NTB)

- Vil ikke ha noe mer med ham å gjøre

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer