Vil ikke ha nye spillere

Lyn- Lillestrøm 2- 2: LSK-kaptein Torgeir Bjarmann støtter ikke trener Arne Erlandsens krav om at klubbens aksjeselskap må kjøpe nye spillere til den skaderammede klubben.

Bjarmann ønsker ikke å kommentere det som utad kan synes som en konflikt mellom trener Arne Erlandsen og gutta som sitter på pengesekken i klubben.

- Offisielt skal jeg ikke ha noen mening om det. Vi er ansatt for å gjøre en jobb. Vi får betalt for å bli piska hardt, og jeg mener vi har blitt bedre siden i fjor, smiler han.

Han forstår de som vil ha det til at Lillestrøm er favoritter til å ta seriegullet fra RBK i år.

Rosenborg favoritter

Men Bjarmann tror ikke trøndernes forsesong er representativ for det som kommer når serien starter.

- Rosenborg er favoritter. De viste i fjor at de er best under press, og så vidt jeg har skjønt har de vært gode når de gamle gutta har spilt. Jeg tror de kommer.

I går gjorde de ukjente reservene manns jobb mot et Lyn-lag i framgang.

Med seks helt klare skadde førstelagsvalg på sidelinja, viste LSK at potensialet i troppen ikke er mindre enn i fjor.

Til tross for at klubben i praksis har innført kjøpsstopp av nye spillere.

- Det er ikke noen bakdel for oss at flere av de unge spillerne i troppen har fått mye spilletid i vinter, sier Bjarmann til Dagbladet.

Hadde han sjøl eid aksjer i klubben, ville han ha vært like tilbakeholden med pengene.

- Jeg synes selskapet har funnet en bra balansegang i drifta, og på den bakgrunnen mener jeg de valgene de har tatt er helt greie.

I fjor ble «fokus» sesongens store floskel i LSK. Trener Arne Erlandsen hadde knapt en samtale med en journalist uten å bruke ordet. I følge Bjarmann er det lenge siden «fokus» har runget i garderobene på Åråsen.

- Han bruker det ikke så mye lenger, nei, ler han.

Holder fokus

- Men har dere greid å holde fokus gjennom vinteren?

- Ja, det har vi. Ingen har sovet. Det er ikke problemet. Og jeg tror at det er en styrke for oss at det ikke er sutring i laget, sier Bjarmann.

- Punkt én for å ha suksess er at du ikke skal tro at du er bedre enn du er.

Arne Erlandsen har heller ikke mista fokusen.

- Nei, he, he, jeg har vel aldri bevisst brukt det ordet så ofte, men det ble en gang i fjor, såpass kan man tåle, smiler Erlandsen.

SKADD OG TRYGG: Torgeir Bjarmann satt skadd og så et svært reservespekket LSK-lag spille jevnt mot et ikke fullt så skaderammet Lyn-lag. Lagene hadde hver sin omgang i Valhall i går.