Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vil ikke ha nye spillere

Lyn- Lillestrøm 2- 2: LSK-kaptein Torgeir Bjarmann støtter ikke trener Arne Erlandsens krav om at klubbens aksjeselskap må kjøpe nye spillere til den skaderammede klubben.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bjarmann ønsker ikke å kommentere det som utad kan synes som en konflikt mellom trener Arne Erlandsen og gutta som sitter på pengesekken i klubben.

- Offisielt skal jeg ikke ha noen mening om det. Vi er ansatt for å gjøre en jobb. Vi får betalt for å bli piska hardt, og jeg mener vi har blitt bedre siden i fjor, smiler han.

Han forstår de som vil ha det til at Lillestrøm er favoritter til å ta seriegullet fra RBK i år.

Rosenborg favoritter

Men Bjarmann tror ikke trøndernes forsesong er representativ for det som kommer når serien starter.

- Rosenborg er favoritter. De viste i fjor at de er best under press, og så vidt jeg har skjønt har de vært gode når de gamle gutta har spilt. Jeg tror de kommer.

I går gjorde de ukjente reservene manns jobb mot et Lyn-lag i framgang.

Med seks helt klare skadde førstelagsvalg på sidelinja, viste LSK at potensialet i troppen ikke er mindre enn i fjor.

Til tross for at klubben i praksis har innført kjøpsstopp av nye spillere.

- Det er ikke noen bakdel for oss at flere av de unge spillerne i troppen har fått mye spilletid i vinter, sier Bjarmann til Dagbladet.

Hadde han sjøl eid aksjer i klubben, ville han ha vært like tilbakeholden med pengene.

- Jeg synes selskapet har funnet en bra balansegang i drifta, og på den bakgrunnen mener jeg de valgene de har tatt er helt greie.

I fjor ble «fokus» sesongens store floskel i LSK. Trener Arne Erlandsen hadde knapt en samtale med en journalist uten å bruke ordet. I følge Bjarmann er det lenge siden «fokus» har runget i garderobene på Åråsen.

- Han bruker det ikke så mye lenger, nei, ler han.

Holder fokus

- Men har dere greid å holde fokus gjennom vinteren?

- Ja, det har vi. Ingen har sovet. Det er ikke problemet. Og jeg tror at det er en styrke for oss at det ikke er sutring i laget, sier Bjarmann.

- Punkt én for å ha suksess er at du ikke skal tro at du er bedre enn du er.

Arne Erlandsen har heller ikke mista fokusen.

- Nei, he, he, jeg har vel aldri bevisst brukt det ordet så ofte, men det ble en gang i fjor, såpass kan man tåle, smiler Erlandsen.

SKADD OG TRYGG: Torgeir Bjarmann satt skadd og så et svært reservespekket LSK-lag spille jevnt mot et ikke fullt så skaderammet Lyn-lag. Lagene hadde hver sin omgang i Valhall i går.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!