Vil ikke ha seier

Malmö brukte en spiller ulovlig og slo Kolbotn. Men Solveig Gulbrandsen håper ikke det får følger for svenskene.

På lørdag spilte Kolbotn kvartfinale i Uefa-cupen borte mot Malmö. På en regntung bane tapte de fortjent 2- 0, men kan nå på grunn av en tabbe få omgjort resultatet til 3- 0-seier. Alt fordi Malmös lagleder glemte å føre opp innbytter Therese Jönsson på dommerkortet før kampen.

- Aldri involvert

- Klart at regler er til for å følges, men hvis 3- 0-seier til oss blir resultatet, blir det veldig galt, sier Kolbotn-spiller Solveig Gulbrandsen.

Fordi:

- Spilleren var jo aldri involvert i spillet, og hadde aldri noe å si for utfallet av kampen. Jeg håper Malmö får en bot, og så er vi ferdige med saken.

Uefas representant på kampen, Malcom Wright, ville ikke uttale seg om saken.

- Jeg skriver en rapport, men hva som står i den, er konfidensielt.

Dagbladet var i går i kontakt med flere toppdommere i Norge, men ingen ville uttale seg om saken, rett og slett fordi det er umulig å si hva Uefa bestemmer seg for.

Fortvilet lagleder

Malmös lagleder Tina Lindqvist hadde en tung dag i går.

- Jeg håper inderlig at det ikke går utover det sportslige, og jeg tar dette veldig tungt. Hvis Uefa kan gi en bot, så ville det vært en veldig god løsning.

Når Dagbladet forteller henne at Solveig Gulbrandsen håper at 2- 0-seieren til Malmö blir stående, blir Lindqvist veldig glad.

- Det takker jeg for. Veldig fint og sportslig sagt av Solveig.

Returkampen spilles i Vallhall førstkommende søndag. Så gjenstår det å se om Kolbotn må ta igjen et 2- 0 eller forsvare 3- 0 fra det første møtet.

VIL IKKE HA SEIER: Solveig Gulbrandsen vil ikke at Kolbotn skal få seier fordi Malmö brukte en spiller som ikke sto på dommerkortet.