- Vil ikke hjelpe United

Henning Berg har ikke gamleklubben i tankene når Blackburn møter Arsenal i morgen. Ronny Johnsen skal forsøke å stoppe United.

 • Les siste nytt om lagene!Det kan godt hende Henning Berg hjelper United uansett, ved å bidra til at Blackburn slår Arsenal i morgen. Men han er for profesjonell til å tenke på andre enn Blackburn Rovers når Arsenal er gjester på Ewood Park.

  - Når vi møter Arsenal, er jeg ikke ute etter å gjøre United en tjeneste. Jeg vil gjøre Rovers en tjeneste. Det er det eneste jeg tenker på nå, sier Henning Berg til London Evening Standard.

  Samtidig avslører han stor respekt for morgendagens motstander.

  - Hvis Arsenal fortsetter å spille på samme nivå som de har gjort så langt denne sesongen, vil de vinne tittelen - selv om alt kan skifte veldig fort. De har en god sjanse til å vinne The Double. Arsenals stall virker sterkere enn Uniteds, men det viktigste er at de beste spillerne er friske og at de spiller på sitt beste.

  Arsenal ligger fem poeng foran Manchester United på tabellen før helgas kamper. United spiller borte mot Aston Villa - der en annen gammel United-stopper venter på å gjøre jobben vanskelig for dem.

  Ronny Johnsen er en av tre spillere som har blitt fredet mens manager Graham Taylor lover store endringer på laget etter 0-2-tapet mot Birmingham sist.

  I tospann med svenske Olof Mellberg har Ronny dannet et av Englands mest solide stopperpar den siste tida. I morgen spiller Ronny sin første kamp mot Manchester United for første gang siden skader satte en stopper for tida hans i klubben.

  - Det handler om to klubber som trenger alle poengene. Vi trenger dem sårt nå selvsagt, og United vil holde følge med Arsenal, sier Ronny til Birmingham Evening Mail.

  Like viktig som poengene, er det å vinne tilbake fansens tillit, mener Ronny.

  - Den eneste måten å vinne tilbake supporterne på er å lykkes på banen. Forhåpentligvis kan vi gjøre det fra nå og ut sesongen. Vi spiller for vår egen stolthet.

  (Dagbladet.no)

INGEN NÅDE: Henning Berg tenker ikke på gamle lagkamerater når han trekker på seg Blackburn-trøya. Her er det Roy Keane som får kjenne det på kroppen.