Marcus Pedersen:

Vil ikke hjem

Marcus Pedersen (31) står uten klubb etter at kontrakten hans med tyrkiske Ankaraspor har gått ut. Nå er han klar på hva han vil videre.

KLUBBLØS: Marcus Pedersen står uten kontrakt og må snart ta et valg for hvor han skal fortsette fotballkarrieren. FOTO: Fredrik Hagen / NTB
KLUBBLØS: Marcus Pedersen står uten kontrakt og må snart ta et valg for hvor han skal fortsette fotballkarrieren. FOTO: Fredrik Hagen / NTB Vis mer
Publisert

Marcus Pedersen har nettopp kommet hjem fra Tyrkia, etter at kontrakten hans i Ankaraspor gikk ut 25. juni.

Kraftspissen er nå hjemme på Hamar og trener for seg selv. 31-åringen forteller at han for noen uker siden forhørte seg med HamKam om muligheten for å trene.

DRAMA: Det ble et heftig straffedrama da Italia sendte Spania ut av fotball-EM. Slik så det ut i Italia. Vis mer

- Grunnet coronarestriksjoner fikk jeg ikke trent med HamKam, så da blir det mye trening på egen hånd. Alt fra sykling og jogging til padeltennis, sier han til Dagbladet.

Pedersens Ankaraspor rykket ned fra andre til tredje nivå i Tyrkia sesongen som var, men hovedpersonen selv er fornøyd med oppholdet.

- For min del gikk det jo bra, i forhold til sesongen. Vi rykka jo ned til slutt, så laget var jo ikke så bra. Men jeg følte at jeg fikk vist meg fram, forteller han.

KLAR: Marcus Pedersen er klar på at han ønsker seg et nytt utelandsopphold. FOTO: NTB
KLAR: Marcus Pedersen er klar på at han ønsker seg et nytt utelandsopphold. FOTO: NTB Vis mer

Spissen noterte seg for åtte mål og en målgivende på totalt 13 kamper for det tyrkiske laget.

Han er nå hjemme på ferie på Hamar, men den tidligere Strømsgodset-spilleren er sterk i troen på at han ikke blir i Norge.

- Det blir mest sannsynlig utlandet igjen. Det er mye som spiller inn, så jeg må ta noen valg ut ifra det.

Og avslutter:

- Jeg er i kontakt med flere klubber. Det står litt på valg, og hva jeg synes om hva som er viktigst og ikke. Det blir ikke veldig lenge til jeg vet hva det blir, men det skjer nok innen en ukes tid.

Marcus Pedersen har god erfaring med spill i utlandet. Han dro utenlands allerede som 20-åringen, da han ble solgt fra Strømsgodset til nederlandske Vitesse. I tillegg har han vært innom både Odense i Danmark og engelske Barnsley.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer