- Vil ikke høre ett ord om gull

Viking-Rösler etter festkampen mot Aafk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STAVANGER (Dagbladet.no): Viking - Aalesund 3-0

Viking gjorde Aalesund til læregutter, men trener Uwe Rösler nekter å snakke om edelt metall.

-Ikke ett ord om gull, please, sa Rösler til pressekorpset, og festet blikket i taket hvis noen ymtet frampå om gullsjanser. Viking knuste Aalesund 3-0 og inntok sølvplassen før søndagens kamper.

Rösler klappet spillerne på ryggen og ba dem ta seg en velfortjent bytur. Treneren var fornøyd med lagets prestasjon, og veldig glad for endelig å unngå baklengsmål.

-Det var viktig for oss i dag. Målforskjellen kan bli viktig seinere i høst. I dag hadde vi godt tempo med ballen. Det er vanskelig spille mot et lag som legger seg så bakpå som Aalesund. Men vi har tre spillere på topp med ulike egenskaper - fart, teknikk, høyde, kreativitet, skrøt Uwe Rösler.

-Stoppet kjeften på Rösler

Allan Gaarde er Vikings nøkkelspiller. Mot Aalesund var han gedigen. Presise langpasninger, gode løp, headinger - dansken har et stort repetoar. Når han spiller på sitt beste, kan Viking slå alle.

Og så scoret Gaarde et vakkert mål. Alexander Ødegaard nådde en ball som alle trodde ville rulle over dødlinja. Innlegget stupheadet Allan Gaarde i nettmaskene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer