Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vil ikke hvile laget mot de regjerende verdensmestrene

- Vi vet av erfaring at Spania ofte faller ned i en kamp i et mesterskap.

 INGEN HVILE:  Robert Hedins herrelandslag er nederlagsdømt av de aller fleste før Spania-kampen. Svensken skrinlegger planene om å hvile laget til Ungarn-oppgjøret. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
INGEN HVILE: Robert Hedins herrelandslag er nederlagsdømt av de aller fleste før Spania-kampen. Svensken skrinlegger planene om å hvile laget til Ungarn-oppgjøret. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer

Robert Hedins herrelandslag er nederlagsdømt av de aller fleste før Spania-kampen. Svensken skrinlegger planene om å hvile laget til Ungarn-oppgjøret.

Hedin vurderte dette, men har valgt en annen vei videre i EM.

- Vi kjører for fullt. Så får vi se. Vi har også en hviledag onsdag før Ungarn-kampen, sier Hedin til NTB.

- Av 100 kamper mot Spania med dagens forutsetninger, hvor mange vinner Norge?

- Oj, ja det er nok ikke mange, kanskje ti. Men vi vet av erfaring at Spania ofte faller ned i en kamp i et mesterskap. Vi håper det skjer mot oss. Vi har nivået inne om alt klaffer. Jeg øyner en liten sjanse for at vi kan vinne, og dermed ligger det også en jackpot der.

Søknad Norge slet fra start mot Island og tapte 26-31 søndag.

- Mot Spania må vi være helt på topp. Vi er avhengig av å få i gang kontringsspillet vårt. Vi pleier å score fra seks til tolv slike mål per kamp. Mot Island ble det bare tre-fire stykker.

- Solid forsvar og gode keepere må til for oss om vi skal få noe med oss fra kampen tirsdag.

Målvakt Magnus Dahl spilte meget godt mot Island. Han hadde en redningsprosent på nær 50 etter innhoppet.

- Hvordan spiller hans sterke 40 minutter mot Island inn på laguttaket mot Spania?

- Det betyr helt sikkert mye. Han var fantastisk dyktig. Vi har fortsatt god tid til å vurdere hva vi velger mot Spania, sier Robert Hedin.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media