Vil ikke kjøpe Gamst Pedersen

Én klubb ute av dansen.

(Dagbladet.no): Blackburn er alene om å ha lagt inn et bud på Tromsøs spisskomet Morten Gamst Pedersen. Men flere skal være interessert i Norges nye yndlig.

En klubb som definitivt ikke vil ha Gamst'n er Sunderland.

I går gikk manager Mick McCarthy ut på 1. divisjonsklubbens hjemmeside med et dementi om nordmannen.

Andre spillere i kikkerten

Den tidligere irske landslagssjefen avkrefter at han er ute etter 22-åringen, og sier han heller ikke har noen planer om å sikre seg ham.

- Vi er ute etter andre spillere, sier McCarthy.

Noe helt annet er at Sunderland neppe ville hatt råd til å kjøpe lysluggen fra Tromsø. Thomas Myhres klubb sliter voldsomt med økonomien. Etter klubbens nedrykk fra Premier League i fjor har nesten alle stjernespillerne forlatt klubben.

Blackburn derimot har penger, men er ikke sikre på hvor mye de vil bruke på Gamst'n. Klubben fikk før helga nei på et bud med en ramme på 25 mill. kroner.

Ifølge Bladet Tromsø vurderer nå manager Greame Souness å høyne tilbudet.

Rovers vil ikke vente

- Vi har verbalt indikert hva slags bud vi kan komme med, men de må indikere om de ønsker å selge ham. Vi kan ikke vente til oktober, så diskusjonen fortsetter, sier Rovers-direktør John Williams til lokalavisa Lancashire Evening Telegraph.

  • Blackburn kjøpte i går Skottland-spissen Paul Dickov fra nedrykkslaget Leicester.
FORTSATT I TIL: Blackburn vurderer et nytt bud på Morten Gamst Pedersen, som sikkert ikke er lei seg for at et 1. divisjonslaget ikke vil kjøpe ham.
BENEKTER INTERESSE:</B> Mick McCarthy med overraskende utspill på Sunderlands hjemmeside.