Vil ikke låne ut Carew

John Carews agent Per A. Flod avviser påstander om at Fulham har prøvd å låne spissen til Premier League. I ettermiddag venter han og Carew på Fulhams endelige svar.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Carew reiste hjem på snarvisitt til mamma i Oslo i går kveld, agenten ble i London fram til i dag tidlig i påvente av et svar fra Fulham.

Engelske

The Sun

skriver i dag at londonerne vil teste ut spissen på lån fra Valencia før de binder seg til å kjøpe Carew for drøyt 100 mill. kroner.

En slik avtale blir blankt avvist av agent Flod.

- Det har aldri vært diskutert. Vi vurderer ikke det som noe alternativ, sier Flod til Dagbladet.no.

Carew-agenten sier avtalen med Harrods-eier Mohamed Al-Fayeds klubb egentlig er ferdigforhandlet.

Litt for fort for Fulham

- I alt vesentlighet er alle enige etter at vi forhandlet til langt på morgenkvisten søndag. Da rygget de litt av en eller annen grunn. Kan hende det gikk litt for for dem, sier Flod.

Fifa-agenten ble lovet svar allerede i går kveld, men han har fått signaler om at Fulhams styre bestemmer s eg om kjøpet av Carew enten i ettermiddag eller i morgen.

Han tror Carew blir solgt i løpet av kort tid, uansett om det blir Fulham eller en annen klubb.

- Alt er annerledes etter beskjeden vi fikk fra Valencia. Enten det blir Fulham eller ikke, så går toget fort framover nå.

Signering i London?

Ifølge agenten er fem klubber interrestert i den norske landslagsspissen. Han ramser opp England, Frankrike, Spania, Tyskland og Italia som aktuelle ligaer for Carew, men vil ikke nevne klubbnavn.

- John kan nå matche hvilken som helst liga, sier Flod.

Carew sjøl reiser hjem til Valencia i morgen, hvis ikke han i stedet stiller opp for signering av kontrakt i London.

- Det blir greit å få en avklaring, sier Flod.

(Dagbladet.no)

IKKE TIL LEIE:</B> En låneavtale for John Carew fra Valencia til Fulham har ikke vært diskutert, sier Carews agent Per A. Flod til Dagbladet.no.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer