Vil ikke selge Solli

Rune Hauge har ingen hast med å selge Jan Gunnar Solli til utlandet.

Interessen for RBKs cupfinalehelt har økt etter innsatsen og målene i cupfinalen. Tirsdag ble det kjent at treneren til Tore André Flos klubb, Siena, var interessert i telemarkingen.

- Det er kjekt å høre. Men planen vår er at Jan Gunnar skal bruke neste år til å etablere seg i Rosenborg, bli fast på laget. Først deretter er det naturlig å ta neste steg, sier agent Rune Hauge til Dagbladet.

Hauge sikret seg Solli på laget i år, og har stor tro på at gutten vil ta steget ut i Europa på sikt. Men verken agenten eller spilleren selv har hastverk. Til glede for RBK-trener Åge Hareide som etter cupfinalen sa at han vil bygge framtidens RBK rundt Solli.

- Nei, jeg ser meg selv i RBk i mange, mange år framover, sier Solli.

- Jeg har ingen planer om å reise fra Trondheim, men jeg legger jo ikke skjul på at det er smigrende å høre at klubber i Europa er interessert i meg. RBK er dessuten en attraktiv klubb, også i europeisk sammenheng, å spille for, mener Solli.

- FOR TIDLIG: RBKs og landslagets Jan Gunnar Solli skal få etablere seg i trønderbyen. Her fra gårsdagens trening på La Manga. Foto: SCANPIX