<strong>PRESENTERT I KVELD:</strong> David Beckham er nå PSG-spiller. Både han, manager Leonardo (t.h) og klubbeier Nasser El Al-Khelaifi ser lyst på fremtiden med Beckham på laget. Kontrakten er i første omgang på fem måneder. Foto: EPA/IAN LANGSDON
PRESENTERT I KVELD: David Beckham er nå PSG-spiller. Både han, manager Leonardo (t.h) og klubbeier Nasser El Al-Khelaifi ser lyst på fremtiden med Beckham på laget. Kontrakten er i første omgang på fem måneder. Foto: EPA/IAN LANGSDON Vis mer

- Vil ikke spille i England med mindre det er for Manchester United

Beckhams lønn går til veldedighet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): David Beckham ble presentert som Paris Saint Germain-spiller på en pressekonferanse i kveld.

Han kommer til å spille for PSG først og fremst ut sesongen, men utelukker ikke videre samarbeid med klubben, enten det blir på eller utenfor fotballbanen.

- Jeg er beæret og stolt over å få være en del av denne klubben, og vil hjelpe den på vei til å bli et topplag. Jeg kan bidra med min erfaring, og gir 150 % uansett, sier Beckham på pressekonferansen.

Mange tilbud Ryktene har florert fælt rundt Beckham, som den siste tiden har trent sammen med Arsenal. Han skal ha takket nei til i alt 11 toppklubber.

- Jeg har fått tilbud fra England, men har sagt nei. Jeg har et sterkt forhold til Manchester United, og vil ikke spille i England med mindre det er for dem, sier Beckham, og legger til at det blir gøy å spille i Champions League igjen.

Kona Victoria og parets fire barn blir boende i England, der barna går på skole.
 
Ulønnet Beckham får ikke lønn i PSG. Pengene går heller til en veldedig barneorganisasjon.

- Dette er noe vi har diskutert og blitt enige om. Jeg er stolt av dette, og jeg tror ikke det har blitt gjort før. Jeg er veldig engasjert i barn, sier 37-åringen.

Det er trolig ikke en liten sum denne heldige lokale barneorganisasjonen vil få. Ifølge britiske The Daily Mail vil det dreie seg om 150 000 pund i uka.

- En av de beste Spørsmål om Beckhams nye lagkamerat Zlatan Ibrahimovic og hans personlighet dukket også opp under pressekonferansen.

- Han er en spiller jeg gleder meg til å spille med. Han har bevist mange ganger at han er en av de beste. Hvis det blir krangel om hvem som skal ta frisparkene, får vi dele, gliser Beckham.

Beckham ser ikke for seg å spille for den franske klubben i løpet av de neste par ukene, og tror at han må kjempe seg inn i førsteelleveren. Det til tross for han er i god form etter å ha trent med Arsenal.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer