Vil ikke vingeklippe Kanarifansen likevel

Lillestrøm-leder beklager truslene.

Om ikke Kanarifansen kvitter seg med bråkmakerne nå, må hele gruppen legges ned, uttalte Lillestrøm-leder Frank Grønlund tidligere i dag.

- Da må, etter min mening, Kanarifansen oppløses og starte på nytt. Så får de bruke de to-tre årene det tar å bygge opp en ny supportergruppe uten bråkmakere, sa LSK-sjefen.

Kanarifansen avviste også påstander om at det finnes nazisympatisører blant grupperingene i Kanarifansen.

- De er i tilfellet ikke medlemmer hos oss. Alle i Kanarifansen er mot vold, og vi har ingen politiske sympatier i den retningen, sa leder Jan Jansen til Aftenposten.

Egen regning

I en presisering på klubbens hjemmeside torsdag ettermiddag uttaler Grønlund at spørsmålet om hva som må gjøres om ikke klubben og supportergruppen får bukt med problemene, er hypotetisk.

Grønlund understreker også at han ikke har noe grunnlag for å komme med nazibetydninger.

LSK-sjefen legger til at uttalelsene må stå for hans egen regning, og at de ikke er tatt opp i styret.

- Styret er sterkt opptatt av å ha en fargerik og levende supporterklubb og vil fortsatt forsøke å legge til rette for en positiv drift, avslutter Grønlund.

(NTB)

BEKLAGER: LSK-leder Frank Grønlund sa tidligere i dag at hele supporterklubben til Lillestrøm burde legges ned dersom de ikke klarer å få bukt med bråkmakerne på tribunen. Nå presiserer han uttalelsene sine. Foto: DANIEL SANNUM LAUTEN
BEKLAGER: LSK-leder Frank Grønlund sa tidligere i dag at hele supporterklubben til Lillestrøm burde legges ned dersom de ikke klarer å få bukt med bråkmakerne på tribunen. Nå presiserer han uttalelsene sine. Foto: DANIEL SANNUM LAUTEN Vis mer
Vil ikke vingeklippe Kanarifansen likevel