Vil jekke ned breial Wenger

Arsenal-manager Arshne Wenger kjører samme FA-cupoppskrift som mot Manchester United: Thierry Henry og Dennis Bergkamp hviler i kveldens kvartfinale mot Chelsea.

For tre uker siden klarte Arsenal seg utmerket uten de to stjernespissene på Old Trafford. Manchester United ble slått 2- 0. United-manager sir Alex Ferguson beskyldte denne uka Wenger for å være breial.

Merkelig avgjørelse

- Arsenal føler seg selvsikre fordi klubben har en veldig god statistikk mot oss, sier Chelsea-legenden Peter Osgood til avisa Daily Mirror.

- Men det er en merkelig avgjørelse å la Henry og Bergkamp hvile i en kvartfinale.

Arshne Wenger insisterer på at han har mange sterke spillere på samtlige plasser, og sier at noen trenger hvile. Derfor sitter Henry og Bergkamp på benken.

- Jeg har ennå ikke tatt ut det endelige laget, sier Wenger ifølge nettstedet Sporting Life.

- Men jeg vil ta ut spillere som vil ha en god sjanse til å slå Chelsea.

Det betyr at Francis Jeffers og Sylvain Wiltord spiller på topp for Gunners, for Wenger tenker på mer en avansement til semifinalen i FA-cupen. Allerede tirsdag spiller London-klubben en meget viktig Champions League-kamp hjemme mot Roma. Etter to uavgjorte mot Ajax er Arsenal nødt til å vinne.

Skjebnekamper hjemme

- Skjebnekampene framover i FA-cupen, Champions League og Premier League befinner seg på Highbury, sier Wenger.

Hvis Chelsea får bestemme, ryker drømmen om å vinne tre trofeer allerede i kveld. For i motsetning til Arsenal, har de mørkeblå bare denne sjansen til å gjøre fansen litt stolte.

- Dette er Chelseas eneste mulighet for å skaffe seg sølvtøy denne sesongen, sier Osgood.

Chelsea har litt å hevne når laget løper ut på Highbury. I fjor tapte laget FA-cupfinalen mot nettopp Arsenal. Den lille briljante teknikeren Gianfranco Zola er proppfull av sjøltillit, og vil gjerne jekke ned Arsenal.

- Når jeg er på banen, tror jeg at jeg er bedre enn alle andre.

KLAR FOR SEIER: Gianfranco Zola har gledet Chelsea-fansen mange ganger. - Jeg tror ikke vi har noe psykologisk problem med Arsenal, sier 36-årige Zola.