Vil kaste ut fans som synger pedo-sanger mot Wenger

- Sesongkort vil bli indratt, truer Manchester United.

SIR ALEX BER FANSEN SLUTTE: Arsene Wenger hånes av United-fansen etter å ha blitt sendt på tribunen på Old Trafford i august i fjor. Nå ber Alex Ferguson supporterne om å støtte sitt eget lag i stedet for å hetse Wenger under mandagens kamp. 2009. Foto: Magi Haroun, EPA/Scanpix
SIR ALEX BER FANSEN SLUTTE: Arsene Wenger hånes av United-fansen etter å ha blitt sendt på tribunen på Old Trafford i august i fjor. Nå ber Alex Ferguson supporterne om å støtte sitt eget lag i stedet for å hetse Wenger under mandagens kamp. 2009. Foto: Magi Haroun, EPA/ScanpixVis mer

(Dagbladet): Om Arsenals manager Arsene Wenger reiser seg fra benken når han gjester Old Trafford, får han som regel beskjeden «Sit down you paedophile» (Sett deg ned, din pedo!) sunget mot seg.

Foran mandagens kamp varsler United tøffe reaksjoner mot dem som fortsatt krysser grensa for hva klubben vil være bekjent av fra sine egne supportere.

- Vi vil gå til strenge tiltak mot folk som synger på den måten. Sesongkort vil bli inndratt og vi vil fjerne folk fra banen for det, sier en ikke navngitt talsmann for Manchester United til The Guardian.

Sir Alex ber om skjerping I tillegg kommer United-manager Alex Ferguson i sin spalte i kampprogrammet til å be United-supportene støtte sitt eget lag i stedet for å brøle ukvemsord mot Arsenal-supporterne.

Ferguson og Wenger hadde et anstrengt forhold da lagene deres kjempet som argest om ligamesterskapet de første sesongene i dette årtusenet. De senere årene har forholdet dem imellom bedret seg, og i 2005 lovet de å dempe ordkrigen etter press fra både politisk hold og politiet.

Endte på tribunen United-supporterne har imidlertid ikke klart å holde tett om sin misnøye mot den franske Arsenal-sjefen.

Det toppet seg da Wenger sist sesong ble sendt på tribunen - midt inn blant hjemmefansen på Old Trafford - etter at han sparket til en vannflaske i raseri. I ettertid fikk Arsenal-sjefen en beklagelse fra dommerne som hadde dirigert ham rundt omkring på tribunen blant spydige og lattermilde United-fans.

Klubben synes imidlertid ikke tilskuernes oppførsel er det minste morsom.

- Vi har snakket om denne avskyelige sangen flere ganger. Vi kan ikke godta den, og har flere ganger henvendt oss til supporterne, men til liten nytte. Det er mange sanger som motstanderne misliker, og dette er definitivt én sang som alle anstendige fans burde holde seg for gode til, sier United-talsmannen.

Tviler på om det virker Andrew Mangan, som skriver for Arsenal-bloggen Arseblog, sier han setter pris på at United vil sangen til livs, men er usikker på om det funker.

- Jeg tror den har blir sunget så lenge og så ofte på Old Trafford at folk har blitt immune mot den. Det er bare enda en sang, så de tenker ikke over hva den betyr. Når du ser unger som ivrig blir med på en sang, ved siden av foreldrene som har tatt dem med på kamp, om at noen er pedofile, er det noe som er virkelig galt, sier han til The Guardian.