Vil kaste ut fans som synger pedo-sanger mot Wenger

- Sesongkort vil bli indratt, truer Manchester United.

SIR ALEX BER FANSEN SLUTTE: Arsene Wenger hånes av United-fansen etter å ha blitt sendt på tribunen på Old Trafford i august i fjor. Nå ber Alex Ferguson supporterne om å støtte sitt eget lag i stedet for å hetse Wenger under mandagens kamp. 2009. Foto: Magi Haroun, EPA/Scanpix
SIR ALEX BER FANSEN SLUTTE: Arsene Wenger hånes av United-fansen etter å ha blitt sendt på tribunen på Old Trafford i august i fjor. Nå ber Alex Ferguson supporterne om å støtte sitt eget lag i stedet for å hetse Wenger under mandagens kamp. 2009. Foto: Magi Haroun, EPA/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Om Arsenals manager Arsene Wenger reiser seg fra benken når han gjester Old Trafford, får han som regel beskjeden «Sit down you paedophile» (Sett deg ned, din pedo!) sunget mot seg.

Foran mandagens kamp varsler United tøffe reaksjoner mot dem som fortsatt krysser grensa for hva klubben vil være bekjent av fra sine egne supportere.

- Vi vil gå til strenge tiltak mot folk som synger på den måten. Sesongkort vil bli inndratt og vi vil fjerne folk fra banen for det, sier en ikke navngitt talsmann for Manchester United til The Guardian.

Sir Alex ber om skjerping I tillegg kommer United-manager Alex Ferguson i sin spalte i kampprogrammet til å be United-supportene støtte sitt eget lag i stedet for å brøle ukvemsord mot Arsenal-supporterne.

Ferguson og Wenger hadde et anstrengt forhold da lagene deres kjempet som argest om ligamesterskapet de første sesongene i dette årtusenet. De senere årene har forholdet dem imellom bedret seg, og i 2005 lovet de å dempe ordkrigen etter press fra både politisk hold og politiet.

Endte på tribunen United-supporterne har imidlertid ikke klart å holde tett om sin misnøye mot den franske Arsenal-sjefen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer