Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vil kjempe så lenge det er en dråpe blod igjen i meg

Nytt VM-tap for Maradona.

ARGENTINAS FOTBALLDØD: Det vil være krise i Argentina om landslaget ikke kommer seg til VM. Disse gutta vil derimot glede seg over det. Foto: AP
ARGENTINAS FOTBALLDØD: Det vil være krise i Argentina om landslaget ikke kommer seg til VM. Disse gutta vil derimot glede seg over det. Foto: AP Vis mer

|||Paraguay kvalifiserte seg til VM-sluttspillet i fotball neste år med 1-0-seier over Argentina i natt

To runder før slutt ligger Paraguay på annenplass i den søramerikanske VM-kvalifiseringen. De fire beste går til VM i Sør-Afrika.

Nelson Haedo Valdez scoret seiersmålet for vertene etter 27 minutter. Argentina fikk Juan Sebastian Veron utvist tidlig i annen omgang.

Maradona gir ikke opp
Argentina gikk på sitt fjerde tap på sine fem siste kvalifiseringskamper. Presset på landslagssjef Diego Maradona øker, men fotballegenden nekter å gi opp håpet.

- Så lenge jeg har en dråpe blod igjen, vil jeg kjempe for å få Argentina kvalifisert. Vi er ikke ute av VM. Jeg er ikke redd for kritikk, jeg er ikke redd for noen. Jeg kommer til å fortsette uavhengig av hvem som kritiserer meg, sier Maradona.

Argentinerne ligger på femteplass i kvalifiseringen. I de to siste kampene i oktober venter Peru (hjemme) og Uruguay (borte). Dersom Argentina ender på femteplassen, blir det omspill mot fireren i CONCACAF-kvalifiseringen.

Hat trick
Brasil, som topper tabellen, er allerede VM-klar. Landslagssjef Dunga måtte klare seg uten stjerner som Kaka, Lucio, Robinho og Luis Fabiano, men gultrøyene tok likevel sin ellevte seier på rad da Chile ble slått 4-2.

Nilmar scoret hat trick, mens også Julio Baptista kom på scoringslisten for Brasil. Humberto Suazo scoret begge målene til Chile. Begge lag fikk også en spiller hver utvist.

- Jeg visste at denne kampen var en viktig sjanse for meg. Det ga meg muligheten til å få litt spilletid, score mål og vise hva jeg kan, sier Nilmar.

(NTB)

PRESSET ØKER: Diego Maradona fikk seg en ny smell på haka og nå er Argentina falt ned til playoffplassen. Foto: REUTERS
PRESSET ØKER: Diego Maradona fikk seg en ny smell på haka og nå er Argentina falt ned til playoffplassen. Foto: REUTERS Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling