- Vil kjøpe David Villa for Alonso-pengene

Rafa skal ha en plan.

- NYTT LIVERPOOL-PAR?: Liverpool ønsker å bruke pengene fra et salg av Xabi Alonso til å hente David Villa til Liverpool, skriver engelske aviser i dag. Foto: REUTERS
- NYTT LIVERPOOL-PAR?: Liverpool ønsker å bruke pengene fra et salg av Xabi Alonso til å hente David Villa til Liverpool, skriver engelske aviser i dag. Foto: REUTERSVis mer

(Dagbladet.no): En av sommerens mest langtrukne overgangsføljetonger ser ut til å gå mot sin ende: Real Madrid skal være villige til å matche Liverpools prisforlangende for playmaker Xabi Alonso, skriver The Times.

Real skal ha tilbudt 280 millioner kroner for Alonso torsdag kveld, men Liverpool står fast på at de skal ha 300 millioner kroner for den kontraktsbundede baskeren, ifølge avisen.

Liverpool reiser i ettermiddag til Barcelona for å spille oppkjøringskamp mot Espanyol, og det er ventet at klubbene blir enige tidlig neste uke. Liverpool-manager Rafael Benitez ønsker nå å avslutten sagaen for å ha tid til å hente en erstatter, skriver Liverpool Echo.

Engelske aviser spekulerer nå heftig i hvem Benitez bruker millionene på.

Villa, Silva og Aquilani
Benitez' hovedmål skal være Valencia-spiss David Villa, hevder både The Sun og Daily Telegraph. På Anfield skal man ha tro på at Fernando Torres kan overtale spissmakkeren på landslaget til en ny utfordring.

The Independent
hevder derimot at Liverpools hovedmål er Roma-spiller Alberto Aquilani, og at Rafa ønsker å erstatte Alonso med en ny midtbanespiller.

Samme avis hevder også at Liverpool fortsatt ønsker å hente David Silva fra Valencia, men kan forventet kamp om den lille teknikeren fra Manchester United.