Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vil kjøpe toppklubb

Den tidligere Playboy-modellen Anamaria Prodan blir ansett som favoritt til å ta over en rumensk toppklubb.

STORE PLANER: Modell og fotballagent Anamaria Prodan har store planer for framtiden. Video: @anamariaprodanreghecampf Vis mer

Rumenske Anamaria Prodan er en kvinne med mange talenter.

Den tidligere TV-programlederen og modellen har etter sin karriere foran kameraet jobbet i fotballen på flere forskjellige plan.

Hun har tidligere vært president i en rekke rumenske toppklubber, deriblant CFR Cluj, som spilte i Champions League under Prodans ledelse.

I tillegg er hun FIFA-sertifisert spilleragent og har representert en av Romanias største profiler gjennom tidende, Adrian Mutu.

Men nå er hun tydeligvis klar for nye oppgaver i fotballen. For ifølge flere rumenske medier er hun favoritt til å overta FC Hermannstadt i den rumenske toppdivisjonen.

Danske Ekstrabladet har også omtalt saken.

Koblingen kom etter at Prodan ble spurt hva hun ville gjøre etter coronakrisen av den rumenske kanalen TV Telekom Sport.

- Jeg vet ikke, jeg tenker å kjøpe en fotballklubb, svarte 47-åringen.

I første omgang gikk spekulasjonene på den økonomisk skrantende FC Dinamo, hvilket hun selv avviste. Men senere er FC Hermannstadt kommet på banen.

Også i Hermannstadt er det økonomiske problemer og man leter med lys og lykte etter en ny eier og investor, som kan rette opp skaden. Flere rumenske medier er nå sikre på at «dronningen av rumensk fotball» er favoritt.

Klubben har selv ikke kommentert skriveriene i pressen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!