Debuterer i et kokende Brussel

Vil kuppe festen

Kåre Ingebrigtsen (53) ofrer ikke Rosenborg en tanke. Nå skal treneren få sving på KV Oostende i Belgia. Og serien åpner med et smell i morgen.

NY HVERDAG: Kåre Ingebrigtsen forsøker å innføre ideene sine i den belgiske klubben KV Oostende. Ett år har gått siden den bitre avskjeden med Rosenborg. Foto: NTB Scanpix
NY HVERDAG: Kåre Ingebrigtsen forsøker å innføre ideene sine i den belgiske klubben KV Oostende. Ett år har gått siden den bitre avskjeden med Rosenborg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Storklubben Anderlecht er på kokepunktet etter hjemkomsten til Vincent Kompany (33). Den tidligere Manchester City-stjerna er nå spillende trener i klubben fra Brussel.

Klokka 14.30 søndag tar Anderlecht imot Oostende på Constant Vanden Stock Stadion. Det blir debuten til Kåre Ingebrigtsen i en offisiell kamp for Oostende. Ett år etter den bitre avskjeden med Rosenborg, er han i gang igjen for fullt.

- Det starter med et smell. Anderlecht har endret spillestil totalt, så det er et OK tidspunkt å møte dem på. Kompany er tilbake, og alles øyne er rettet mot dem. Vi får prøve å ødelegge festen for Anderlecht, sier Ingebrigtsen til Dagbladet.

- Fokuset mitt er her nå. Jeg følger ikke med på norsk fotball, annet enn at jeg får med meg noen resultater.

Sliter økonomisk

Trønderen forsøker å få orden på en klubb som har økonomiske utfordringer. Oostende ligger vest i Belgia og er en by med rundt 70.000 innbyggere.

Ingebrigtsen har skrevet under på en toårskontrakt. Han møtte spillerne første gang i juni. I morgen skal han vise hva han har fått til med laget så langt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer