- Vil kvitte seg med Barthez

Her er ukas villeste overgangsrykte: Fabien Barthez blir solgt fra Manchester United ved sesongslutt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det skriver

Sunday Mirror. Avisa hevder at den franske VM-keeperen vil pendle mellom Paris og Manchester for å kunne ta bedre vare på sin syke mor.

Det vil ikke sir Alex gå med på, og derfor får keeperen forlate Old Trafford. Ifølge avisa var det ingen vanskelig avgjørelse å ta, fordi Barthez angivelig har andre problemer i United.

Ferguson skal ha likt dårlig tabbene til franskmannen tidligere i sesongen. Den tøffe skotten misliker også at Barthez skal ha blitt en god kompis med partyspissen Dwight Yorke - som er til salgs.

United skal være i samtaler med både Paris Saint Germain og Monaco om å overta keeperen. Det vil også passe Barthez' samboer Linda Evangelista. Den tidligere supermodellen trives ikke i Manchester.

Som erstatter for Barthez vil United hente inn Derbys estiske keeper Mart Poom, skriver avisa. Også for to måneder siden skal Ferguson har prøvd å kjøpe Poom, men da hadde keeperen brukket en finger.

  • Manchester United har foreløpig ikke dementert opplysningene. Kanskje fordi det er for usannsynlig?

    (Dagbladet.no)

SKILLES?</B> Ryktene vil ha det til at Fabien Barthez er på vei bort fra Alex Ferguson og Manchester United. Foto: SCANPIX/AP

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer