- Vil kvitte seg med Barthez

Her er ukas villeste overgangsrykte: Fabien Barthez blir solgt fra Manchester United ved sesongslutt.

Det skriver

Sunday Mirror. Avisa hevder at den franske VM-keeperen vil pendle mellom Paris og Manchester for å kunne ta bedre vare på sin syke mor.

Det vil ikke sir Alex gå med på, og derfor får keeperen forlate Old Trafford. Ifølge avisa var det ingen vanskelig avgjørelse å ta, fordi Barthez angivelig har andre problemer i United.

Ferguson skal ha likt dårlig tabbene til franskmannen tidligere i sesongen. Den tøffe skotten misliker også at Barthez skal ha blitt en god kompis med partyspissen Dwight Yorke - som er til salgs.

United skal være i samtaler med både Paris Saint Germain og Monaco om å overta keeperen. Det vil også passe Barthez' samboer Linda Evangelista. Den tidligere supermodellen trives ikke i Manchester.

Som erstatter for Barthez vil United hente inn Derbys estiske keeper Mart Poom, skriver avisa. Også for to måneder siden skal Ferguson har prøvd å kjøpe Poom, men da hadde keeperen brukket en finger.

  • Manchester United har foreløpig ikke dementert opplysningene. Kanskje fordi det er for usannsynlig?

    (Dagbladet.no)

SKILLES?</B> Ryktene vil ha det til at Fabien Barthez er på vei bort fra Alex Ferguson og Manchester United. Foto: SCANPIX/AP