Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vil kvitte seg med Eggen

Økt frustrasjon i Fredrikstad.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Begge lokalavisene i Fredrikstad skriver i dag at det er krefter i FFK som ønsker å kvitte seg med Knut Torbjørn Eggen som trener.

Fredrikstad ligger tredje sist i Tippeligaen, men er samtidig i cupfinalen.

Eggen har merket at det er litt misnøye rundt klubben.

- Jeg er kjent med at det for tiden er litt støy rundt min person i enkelte kretser. Blant annet har jeg jo registrert at begge lokalavisene mener det er på tide at jeg tar min hatt og går. Jeg bruker ikke veldig mye tid på slike problemstillinger, sier Eggen til Demokraten.

Han aksepterer at det er en del av jobben å være i et konstant søkelys.

- Har støtte blant spillerne

Eggen forteller også at han mener han har full støtte i spillergruppa.

- Det som betyr noe for meg er at jeg har støtte i prestasjonsgruppa. Det vil si blant spillerne, de som er i støtteapparatet og i trenerapparatet. Og jeg vet at jeg har full støtte i prestasjonsgruppa.

FØLER SEG IKKE PRESSET: Knut Torbjørn Eggen sier han har støtte av de han har nærmest seg i FFK, og at det er det viktigste. Foto: SCANPIX
FØLER SEG IKKE PRESSET: Knut Torbjørn Eggen sier han har støtte av de han har nærmest seg i FFK, og at det er det viktigste. Foto: SCANPIX Vis mer

Til Fredriksstad Blad sier Knut Torbjørn Eggen at det ikke er mange gangene noen har kommet bort til ham, og framsatt kritikk.

- Jeg tror jeg kan telle på én hånd de gangene det har skjedd, sier han.

- For det er en kjensgjerning at fotballarenaen er en plass hvor mange får utløp for sin aggresjon. Selv når det går bra, er det alltid noen som vil fjerne både trenere og spillere.

Tidligere har Eggens navn ofte blitt nevnt når det har vært ledige jobber i andre Tippeliga-klubber, også i Rosenborg, hvor han selv var aktiv. Ifølge Demokraten skal nå Vålerenga ha navnet hans på blokka.

- Jeg har ikke pratet med Vålerenga, men hvis det finnes en slik interesse er det jo smigrende, sier Eggen.

Debatt

Er Knut Torbjørn Eggen rett mann for Fredrikstad?