Vil kvitte seg med Lyn

Brynestad har låst pengebingen allerede.

Atle Brynestad har stengt igjen pengekranen og sier nei til å gi Lyn Oslo midler til nye spillerkontrakter. Nå vil Smart Club-sjefen selge seg ut av Oslo-laget.

Ifølge NRK er Brynestad i konflikt med Lyn-ledelsen. Derfor nekter han å overføre mer penger.

- Foreløpig har jeg ikke fått noen rammer til å forhandle med spillere om. Jeg skulle gjerne hatt litt større spillerom, sier Lyns sportsdirektør Torgeir Bjarmann.

- Er Brynestad på vei ut av klubben?

- Det er ikke jeg den rette mannen til å svare på. Det må du  spørre direktør Erik Langerud om, sier Bjarmann til NRK.

Klubbdirektør Langerud vil ikke si noe.

- Du kan ringe meg på søndag, sier Langerud.

Lyn står i fare for å miste hele 13 spillere på Bosman. I tillegg kan trener Henning Berg forsvinne.

 EN GLA\'DAG:  Lyn-eier Atle Brynestad og trener Henning Berg i munter passiar i garderoben på Ullevaal  etter at Molde var slått 6-1 for tre år siden. Nå er det ikke så stor stas i Lyn om dag: i går tapte laget hjemme for Stabæk, Henning Berg har ikke forhandlet om kontrakten som går ut til høsten og Brynestad vil kvitte seg med hele klubben. Han er i konflikt med klubbledelsen og har allerede låst pengebingen. Foto: HANS A. VEDLOG.
EN GLA\'DAG: Lyn-eier Atle Brynestad og trener Henning Berg i munter passiar i garderoben på Ullevaal etter at Molde var slått 6-1 for tre år siden. Nå er det ikke så stor stas i Lyn om dag: i går tapte laget hjemme for Stabæk, Henning Berg har ikke forhandlet om kontrakten som går ut til høsten og Brynestad vil kvitte seg med hele klubben. Han er i konflikt med klubbledelsen og har allerede låst pengebingen. Foto: HANS A. VEDLOG. Vis mer

Uten midler fra Brynestad vil Lyn Oslo få store problemer med å få fornye kontraktene med spillerne og Berg.

(NTB)