- Vil lære av Ruud

Ole Gunnar Solskjær er glad for at Manchester United har hentet Ruud van Nistelrooy til klubben. - Jeg vil lære av ham, sier Solskjær.

Ruud van Nistelrooys inntreden på Old Trafford vil bety enda større kamp om spilletid for Solskjær. Men lojale Solskjær ser bare fordeler med at nederlenederen er kjøpt inn.

- Jeg synes det er bra for laget og det er bra for ham at han har signert, sier Solskjær til MUTV.

- Det vil gi alle et løft. Du lærer av de beste og han er en av de beste spissene i Europa, kanskje i hele verden, og jeg ønsker å lære av ham.

Kristiansunderen er full av begeistring for van Nistelrooy:

- Fra hva jeg har sett og hørt, er han en fantastisk spiller. Du kan se på avslutningene hans at han er en klasse-avslutter.

Alex Ferguson har per i dag fire toppspisser i stallen: Ole Gunnar Solskjær, Ruud van Nistelrooy, Dwight Yorke og Andy Cole. I tillegg er det ennå ikke klart om Teddy Sheringham skriver under på en ny United-kontrakt.

Sheringham har flere ganger understreket at han veldig gjerne vil bli i Manchester, men har blitt linket til både Tottenham og nyopprykkede Fulham. Kontrakten hans med United går ut til sommeren. Han er tilbudt en ettårskontrakt med ligamesterne, men vil gjerne ha en avtale som strekker seg over to år.

- Ingenting er klart ennå. Vi venter på å høre skikkelig fra dem. Det er mange spekulasjoner, men det kan jeg ikke gjøre noe med. Alt jeg kan gjøre for øyeblikket er å forhandle med United, sier 35-åringen, som ble kåret til årets spiller i Premier League.

NY MANN: Både Alex Ferguson og Ole Gunnar Solskjær er storfornøyd med kjøpet av Ruud van Nistelrooy. <KUR>Foto: SCANPIX/AP</KUR>