Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vil låne ut Parker for et «betydelig beløp»

West Ham vil ikke selge stjernespilleren.

VIL LÅNE UT: West Ham håper noen er interessert i å låne Scott Parker i ett år, for så å hente ham tilbake. Foto:AP Photo/Jon Super
VIL LÅNE UT: West Ham håper noen er interessert i å låne Scott Parker i ett år, for så å hente ham tilbake. Foto:AP Photo/Jon Super Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nedrykkede West Ham drømmer om å låne ut sin store stjerne Scott Parker framfor å selge ham.

London-klubben forbereder seg i sommer for en ny tilværelse på nivå to i engelsk fotball etter nedrykket i mai. De fleste har til nå regnet med at Hammers-fansens store favoritt, Scott Parker, vil bli solgt til en toppklubb i eliteserien.

Derimot ser West Ham-deleier David Sullivan for seg en annen løsning.

- Vi ville elsket å låne ham ut for én sesong for et betydelig beløp, og deretter få ham tilbake når vi har rykket opp igjen, sa Sullivan til Sky Sports onsdag.

Sullivan erkjente samtidig at to-tre spillere allerede har gitt signaler om at de vil forlate West Ham i sommer. England-spiss Carlton Cole er en av disse, og er nær en overgang til Stoke etter at klubbene tirsdag ble enig om en overgangssum.

(NTB)