Vil nekte Tromsø penger fra Årst-salget

Beskylder TIL for avtalebrudd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Standard Liege prøver nå å hindre at Tromsø får utbetalt fire millioner kroner etter salget av Ole Martin Årst, skriver VG tirsdag.

Den belgiske klubben skal ha koblet Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) inn i denne saken, og totalt krever belgierne 12 millioner kroner av Tromsø for brudd på en forretningsavtale.

Standard Liege kjøpte Årst fra AA Gent for 22 millioner kroner for sju år siden, og nå sier sportsdirektør Pierre François at klubbens hans kommer til å kjempe hardt for å få pengene.

Kravet fra den belgiske klubben er også sendt til Start, men der er det ingen hjelp å få for François og co.

- Jeg har lest brevet, men vi kommer til å betale til Tromsø. Det er dem vi har avtale med, og vi kan ikke forholde oss til et krav fra en tredjepart, sier Erik Solér til VG.

Styreleder Jens Johan Hjort i Tromsø sier at klubben ikke har fått noe krav fra belgierne. Han stiller seg også helt uforstående til uttalelsene fra Standard Liege-direktøren.

- Når det gjelder Årsts overgang er det økonomiske gjort opp. I tillegg kan Standard Liege kreve en ung spiller fra Tromsø. De var i forhandlinger med Ruben Yttergård Jenssen, men de strandet. Det kan ikke vi noe for, sier Hjort til VG.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer