Vil oppheve gammel forbannelse

BODØ (Dagbladet): Glimt er inne i sin niende tippeliga-sesong, men har fortsatt ikke slått Rosenborg. Tom-Kåre Staurvik har vært med på de fleste tapene. Men på «Nye Aspmyra» skal forbannelsen oppheves. Dagbladet.no dekker tippeligarunden direkte fra kl. 18.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Vi har vært nær mange ganger. I fjor, for eksempel, spilte vi Rosenborg ut på Lerkendal. Likevel endte det 1- 2. Sånn er det. Rosenborg-kverna bare går. Til slutt putter de ett eller to, sier Tom-Kåre.

Men nå har 31-åringen tenkt å gjøre noe med det. Med kveldssola hengende lavt over Aspmyra, forteller Tom-Kåre hvorfor Glimt vinner kveldens TV-sendte oppgjør.

Nytt betyr alt

- Vi har fått en «ny» hjemmearena. En vi kan være stolte over og glede oss til å spille kamper på. Vi hadde 4300 tilskuere på premieren mot Odd sist. De laget et trøkk som 10000 ikke ville klart før. Det er atmosfære på «Nye Aspmyra», og det vil innvirke på spillet vårt, lover Glimt-veteranen.

- I dag flakker fotballspillere mer rundt enn før. Da blir nytt stadion, nytt gress, nytt klubbhus og godt miljø viktig i kampen mot mer pengesterke klubber. Som for eksempel Rosenborg, sier Tom-Kåre.

Før han skryter uhemmet også av miljøet i de svart-hvites leir. Nordlendingen ble hentet til Trondheim i 1995. Han reiste hjem to år seinere, etter å ha tapt kampen om midtbanegeneral-rollen med Bent Skammelsrud.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer