Vil orienteres om Husby-saken

TRONDHEIM (Dagbladet): Friidrettsforbundets hovedsponsor, Telenor, vil ha full orientering om bakgrunnen for at Kjell Arve Husby er sparket fra alle verv og oppgaver i Oppdal Friidrettsklubb.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det sa direktør Reidar Gjærum til Dagbladet i går, etter å ha lest vårt oppslag om saken.

- Vi har ingen spesiell kommentar til dette. Vi må avvente til vi får en nærmere orientering fra Friidrettsforbundet, og det regner jeg med at vi vil få over helga, sa Gjærum. - Har dere fått noen orientering om saken tidligere? - Vi har vært orientert om at det har gått en del rykter, men det har vært veldig uklart. - Har dere visst hva ryktene går ut på? - Det har vært sagt noe rundt det, men det har vært veldig lite konkret, i og med at det har vært på et ryktestadium, sier Telenor-direktøren.

Han legger vekt på at det heller ikke har vært noen formelle reaksjoner overfor Husby, inntil styrebeslutningen lørdag kveld.

- Om denne beslutningen har vi ikke vært informert, sier Gjærum. - Kan det som har skjedd få følger for sponsoravtalen? - Det avhenger helt av hva dette måtte innebære, og før vi vet noe om det, så har jeg heller ikke lyst til å gå inn på å spekulere rundt det. Uansett hva dette måtte være, så er jo en slik sak tragisk, sier direktør Gjærum. Vebjørn Rodal er gjennom hovedsponsoravtalen ansatt i Telenor, hvor han jobber deltid. Kjell Arve Husby har også sin hovedinntekt gjennom avtalen med Telenor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer