Vil overtale Fergie til å fortsette

Manchester United er i samtaler med manager sir Alex Ferguson, for å overtale 60-åringen til å styre laget enda et år.

Ferguson gir seg til sommeren, etter mer enn 15 år som United-manager. Nå vil klubben utsette pensjoneringen av skotten.

The Sun skriver i dag at United har startet forhandlinger med Ferguson for å ta enda et år. Grunnen er at United-styret er redd for at de ikke klarer å få rett mann på plass innen Ferguson forsvinner.

Roma-sjef Fabio Capello skal være klubbens førstevalg, men United frykter at han ikke gir svar innen den fristen de har satt - i slutten av denne måneden. Dersom Ferguson fortsetter til 2003 slipper Capello å bryte kontrakten sin med Roma.

Med 18 måneder å hente inn en ny sjef kan ligamestrene også legge inn en ny forespørsel til England-manager Sven Göran Eriksson. Å prøve seg på svensken like før VM i sommer ville få sterke negative reaksjoner på balløye.

Avisa skriver også at 60-årige Ferguson er frisk som en fisk, og kan være lysten på å utsette pensjoneringen ytterligere 12 måneder.

Dersom Fergie blir til mai 2003 kan han avslutte karrieren med en Champions Leauge-finale på nettopp Uniteds hjemmebane Old Trafford.

(Dagbladet.no)

MER UNITED-JUBEL: Det spekuleres nå i om Alex Ferguson forlenger kontrakten som United-manager. Foto: SCANPIX/EPA