- Vil passe ekstra på Riise og Gamst

Bosnias trener varsler spesialoppvartning.

Bosnias trener Fuad Muzurovic er imponert over John Arne Riise og Morten Gamst Pedersen. De får spesialoppvartning på Ullevaal lørdag.

- Vi vet alt vi skal om Norge, og de vil ikke kunne overraske oss så mye spillemessig. John Arne Riise og Morten Gamst Pedersen er svært viktige i Norges angrep. Derfor vil vi passe ekstra på dem, sier Muzurovic.

Han så Norge tape 1-2 borte mot Kroatia i vinter. Bosnia har bare fire poeng på fire EM-kvalkamper og er avhengt i kampen om en plass i EM-sluttspillet.

Norge står med seks poeng på tre kamper så langt. Kun seier over Bosnia er godt nok før Tyrkia-kampen onsdag neste uke.

Den går for tomme tribuner i Frankfurt/Main. Tyrkerne er straffet for bråk både på og utenfor banen i en kamp mot Sveits i 2005.

(NTB)

MARKERES TETT: Bosnias trener hevder han vet alt som er verdt å vite om Norge, og at Morten Gamst Pedersen og John Arne Riise er svært viktige i angrepet. Men har han hørt om John Carew? Foto: SCANPIX
MARKERES TETT: Bosnias trener hevder han vet alt som er verdt å vite om Norge, og at Morten Gamst Pedersen og John Arne Riise er svært viktige i angrepet. Men har han hørt om John Carew? Foto: SCANPIX Vis mer