Vil passe på at den britiske tronarvingen blir United-fan

Bolt ber William og Kate ta affære.

INGEN 'VILLAIN': Usain Bolt vil ikke la den britiske tronarvingen vokse opp til å bli Aston Villa-tilhenger. Om nødvendig vil han selv ta affære. Foto: Scanpix
INGEN 'VILLAIN': Usain Bolt vil ikke la den britiske tronarvingen vokse opp til å bli Aston Villa-tilhenger. Om nødvendig vil han selv ta affære. Foto: ScanpixVis mer

(Dagbladet): Forrige uke ble tronarvingen til den britiske tronen født i England. Etter mye om og men ble verdens mest kjente og omtale prins døpt George Alexander Louis - et navn som kommer til å prege verdensmediene i mange tiår fremover.

Fødselen har heller ikke gått Usain Bolt hus forbi. Verdens raskeste mann var raskt ute og uttrykte bekymring for den unge prinsens kommende preferanser innen fotball.

Det er viden kjent at Bolt er Manchester United-tilhenger, mens Prins William holder med Aston Villa. Sprinteren synes det ville vært kjedelig for tronarvingen om han skulle arve farens fotballag såvel som trone.

- Jeg håper bare ikke han følger i farens fotspor og blir en Aston Villa-fan. Det hadde ikke vært rettferdig ovenfor ham - spesielt ikke med tanke på at han er en prins, skal Bolt ha sagt til Birmingham Mail.

- Støtte et vinnende lag Videre har jamaicaneren allerede lagt planer for hvordan han skal få konvertert den lille til sin røde «religion».

- Når prinsen har blitt gammel nok skulle jeg elsket å ta han med på Old Trafford. Det er bare rettferdig at han får støtte et vinnende lag, sier Bolt.

Bolt er riktignok ikke verre enn at han også gratulerer William og Kate med deres førstefødte.

FAN: Usain Bolt har gjort flere opptredner på Old Trafford, og gjør ingen hemmelighet av at han er en stor tilhenger av de regjerende Premier League-mesterne. Foto: AP Photo/Jon Super
FAN: Usain Bolt har gjort flere opptredner på Old Trafford, og gjør ingen hemmelighet av at han er en stor tilhenger av de regjerende Premier League-mesterne. Foto: AP Photo/Jon Super Vis mer

- Den britiske kongefamilien er fantastiske mennesker, og jeg har vært så heldig å møte noen av dem. Jeg ønsker prinsen og hertuginnen alt det beste for den lille, avslutter han.

Trene Ronaldo Bolt har aldri lagt skjul på hvilket lag han holder med i England. Tidligere i sommer gikk han ut med en bekymringsmelding rundt sin egen United-karriere etter at Sir Alex Ferguson takket for seg.

- Jeg og Alex er venner, så at det er kommet inn en ny manager bekymrer meg litt. Kanskje blir det vanskeligere å spille seg inn på laget, men jeg tror jeg har nok kvaliteter til å klare det, sa Bolt den gang.

Så langt tilbake som i 2009 var første gang han avslørte hvor hans lojalitet ligger. Den gang var han på plass for å overvære Manchester United - Arsenal, og hadde store ønsker om å gi Cristiano Ronaldo litt sprinttrening.

ARVING: Det siste tilskuddet i en lang og tradisjonsrik kongefamilie skal ikke bli Aston Villa-supporter som faren. I alle fall ikke om Bolt får det som han vil. Foto: REUTERS/John Stillwell/Pool
ARVING: Det siste tilskuddet i en lang og tradisjonsrik kongefamilie skal ikke bli Aston Villa-supporter som faren. I alle fall ikke om Bolt får det som han vil. Foto: REUTERS/John Stillwell/Pool Vis mer