Vil permittere Morgan

Aksjonærene legger press på klubben.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Aksjonærene legger press på Fredrikstad Fotballklubb og flere av den mener direktør Morgan Andersen bør permitteres, skriver Aftenposten.

Flere av de største aksjonærene, med Fredrikstad Energi AS (23,6 prosent eierandel) i spissen, mener Andersen burde vært permittert.

- Man gjør seg noen refleksjoner når en slik sak oppstår, og for meg er det snakk om tre punkter. Det første er at en ansatt som blir tiltalt må få tid til å fordøye situasjonen. Det andre er at et firma må ha en konsentrert, fokusert leder, og det tredje er at ingen enkeltperson må noen gang bli større enn klubben, sier Trond Andersen til Aftenposten.

Han er daglig leder i hovedaksjonæren til FFK Sport ASA, Fredrikstad Energi.

- Andersen burde utvilsomt vært permittert. Det hadde vært det beste for alle parter, sier Trond Andersen som gir Jon Brynhildsen, en annen stor sponsor, full støtte.

En annen betydelig sponsor, Fredriksborg AS, gir Trond Andersen full støtte.

- Hadde jeg vært i Andersens posisjon ville jeg søkt om permisjon, sier Bjørn Hartz. Han er ikke imponert over verken FFK ASAs eller Morgan Andersens dømmekraft. Han er heller ikke fremmed for et møte mellom sponsorer, aksjonærer og styret i FFK for å rense lufta.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer