Vil redde Wimbledon

Tidligere Crazy Gang-spiss John Fashanu er ute etter managerjobben i Wimbledon, og snakker gjerne pent om Kjell Inge Røkke og Bjørn Rune Gjelsten.

Fashanu er for tida sportsminister i Nigeria, men er mest av alt lysten på Drillos tidligere jobb i Wimbledon.

- Jeg putter navnet mitt i hatten og hvis det betyr at vi får en høykvalitets-trener, er svaret ja, sier Fashanu.

Kjøper to store navn

Wimbledon rykket ned søndag etter sitt niende tap på ti kamper. Fashanu tror han kan snu trenden og lede klubben tilbake til Premier League.

Og Fashanu tror Røkke og Gjelsten vil gjøre sitt til at oppholdet i den nest øverste divisjonen blir kortvarig.

- Jeg har møtt de norske eierne og de har selvtillit, veldig mye aggresjon og enorme ressurser, sier «Fash» til Sky Sports.

- Jeg vil gjerne tro at de vil overraske alle, og kjøpe et eller to store navn, og forhåpentligvis snu om på det, sier han.

Fashanu lanserer ikke bare seg sjøl som den nye manageren. Han påstår også at Chelseas villmann Dennis Wise også gjerne vil ha jobben.

- Alle som har sitt hjerte i Wimbledon er nødt til å være interessert i en sånn jobb, sier Fashanu.

Kort tid

Fashanu har ingen managererfaring, men tror ikke det er så viktig når en ny manager skal ansettes. Samtidig er han redd for at klubben blir stående utenfor Premier League en god stund, dersom rett mann ikke overtar.

- De har nok å gjøre, de nordmennene. De må få tilbake tilliten hos supporterne, og de har lite tid på seg for å gjøre det, sier Fashanu.