Vil saksøke italiensk distrikt etter at Higuain fikk dårlig sykehusbehandling

- Vi er jo ikke akkurat i Afrika, sier Napoli-president Aurelio de Laurentiis.

SAKSØKER: Uhellet var ute da Napoli-spiller Gonzalo Higauin (venstre) var på badeferie nylig. Han falt og måtte sy ti sting i ansiktet. Nå er klubbens president Aurelio de Laurentiis (høyre) misfornøyd med behandlingen argentineren fikk. Foto: AP/Salvatore Laporta
SAKSØKER: Uhellet var ute da Napoli-spiller Gonzalo Higauin (venstre) var på badeferie nylig. Han falt og måtte sy ti sting i ansiktet. Nå er klubbens president Aurelio de Laurentiis (høyre) misfornøyd med behandlingen argentineren fikk. Foto: AP/Salvatore LaportaVis mer

(Dagbladet): Det var på badeferie på Capri i Italia at den tidligere Real Madrid-spilleren - nå Napoli - Gonzalo Higuain slo seg i ansiktet da han skulle stupe fra en båt. Resultatet ble ti sting, åtte ved kinnet og to over øyenbrynet.

Etter nettopp den ulykken vil nå Napoli-president Aurelio de Laurentiis saksøke regionen der Higuain var på ferie. Det for hele 100 millioner euro.

- Politikerne trenger en lærepenge. Hva gjør borgermesteren på Capri? Hva gjør regionssjefen? sier Laurentiis til Gazzetta dello Sport, gjengitt av Expressen.

Grunnen skal være at de Laurentiis ikke er fornøyd med behandlingen Gonzalo Higuain fikk etter fallet.

- Jeg har ikke møtt Higuain ennå, men jeg håper at maska fortsatt sitter på, for på sykehuset vet de ikke engang hvordan man syr lengre. Jeg vil se såret for å kunne stemne regionen og Capri. Jeg er lei av at vi ikke har medisinske produkter av god kvalitet. Vi er jo ikke akkurat i Afrika, sier de Laurentiis.