Vil savne Klanen

TRONDHEIM (Dagbladet): John Carew skuer ut over sin nye hjemmebane: - Rosenborg har ikke Klanen. Men til gjengjeld er det mye mer folk her, så det kommer nok til å bli et fantastisk trøkk. Jeg gleder meg.

- Ingen kan måle seg med Klanen, sier John Carew til Dagbladet.

- Men RBK kompenserer med å ha flere tilskuere på tribunen. Dessuten holder den ivrigste fansen her på å bygge seg opp til noe stort. Jeg vet at Klanen er skuffet over at jeg gikk til Rosenborg. De hadde helst sett at jeg gikk et annet sted. Men jeg er sikker på at jeg har valgt riktig, sier Carew.

Trønderklan?

19-åringen ser fram til å bytte ut Bislett med Lerkendal som sin nye lekegrind.

Første møte med Trondheims storstue som Rosenborg-spiller får han mot Molde i slutten av august.

- Rosenborg trekker 11000-12000 tilskuere i snitt. Det er jo helt utrolig, sier John Carew til Dagbladet - dagen etter at han ble tatt imot som en helt av forventningsfulle trøndere på Lerkendal.

Og ennå har han ikke vært borti ballen som Rosenborg-spiller...

Lørenskog-gutten har spilt på Lerkendal en gang før. Som Vålerenga-spiller i fjor.

- Da var det 18000 elleville trøndere på tribunen. Og en fantastisk stemning. Nå ser jeg fram til å få dem i ryggen, sier John Carew.

Frysninger

De stående ovasjonene fra de 11000 som hyllet ham som sin nye helt i pausen mellom Rosenborg og Kongsvinger fredag imponerte Carew så kraftig at det gikk frysninger nedover ryggen til 25-millionersmannen.

- Velkomsten varmet skikkelig. Jeg skal gjøre mitt for at de får mye å glede seg over i fortsettelsen også.

I går signerte John Carew sin personlige kontrakt hos Rune Bratseth på RBK-brakka på Lerkendal.

Sammen med mamma Jorunn og lillesøster Elisabeth ble han også tatt med for å finne et egnet sted å bo.

Sannsynligvis flytter han inn i en 70 kvadratmeter stor leilighet bare drøye 150 meter fra Lerkendal - en leilighet som RBK eier .

- Det blir en overgang å vaske selv. Men det skal nok gå bra. I starten kommer jeg til å bo på hotell uansett, smiler Carew.

- Og i disse dager finnes det jo maskiner til det meste.